Elektroniske låse kan nemt tilpasses

Elektroniske låse passer til både lette inderdøre og kraftige yderdøre, som skal kunne låses hurtigt. En elektronisk dørlås kan også kombineres med eksempelvis adgangskontrol og forskellige kodelåse. En enkel måde at beskytte virksomheden på og få kontrol over hvem der opholder sig i bygningen.

I mange moderne virksomheder er der i dag et behov for hurtigt at kunne ændre låsesystemet eller få overblik over, hvem der har befundet sig i bygningen. Med en pålidelig, elektronisk lås får du en fleksibel løsning, der giver dig kontrol over, hvem der har adgang til bygningen.

Elektroniske låser

Motorlåse

Med en motorlås får du størst mulig sikkerhed. Låse med motorstyrede regler har et højere sikkerhedsniveau end både elslutblik og eltryklåse. Motorlåse er velegnede til eksempelvis handelssektoren, kontorer og industrien, hvor der stilles store sikkerhedskrav, også om natten. Døre, der skal være låste om dagen, bør desuden suppleres med en elektronisk lås i form af en eltryklås eller et elslutblik.

Eltryklås

Eltryklåsen har et noget højere sikkerhedsniveau end elslutblik, og deres anvendelsesområde er stort. De er især velegnede til miljøer, hvor hurtig låsning er et krav, blandt andet inden for handelssektoren, kontorer og industri. Med en eltryklås fjernstyrer du låsningen, og den kan anvendes sammen med flere almindelige styrefunktioner på markedet, herunder adgangskontrol og kodelås.

Elslutblik

Elslutblik fås i mange forskellige udførelser og til forskellige anvendelsesområder. Ekstrastærke elslutblik har meget høj slid- og brudstyrke, hvilket betyder, at de er velegnede til døre, der anvendes ofte. Disse låse er velegnede som perimeterbeskyttelse ved låger, i entréer og andre indgange, der åbnes ofte.

Hvis du har døre, hvor sikkerhedskravene er lavere, kan en standardlås eller et enkelt elslutblik fungere fint til din virksomhed. Elslutblik tilsluttes altid til jævnspænding.

Kontakt CERTEGO

CERTEGO er din sparringspartner inden for sikkerhedsløsninger.
Find din lokale afdeling her!

Udfyld vores formular, så kontakter vi dig!