CERTEGO er din komplette sikkerhedsleverandør

CERTEGO tilbyder bred kompetence og totalløsninger inden for sikkerhed. Med åbne sikkerhedsløsninger og sikkerhedstjenester skaber vi øget sikkerhed og tryghed for bygninger og mennesker.

En sikkerhedsløsning er en vigtig investering, som omfatter meget mere end bare produkter og teknik. Hos CERTEGO får du altid adgang til førende varemærker i sikkerhedsbranchen. Vi anbefaler den løsning, der opfylder netop dine behov på den bedst mulige måde. Med den rigtige teknik, fremtidssikrede produkter og den rigtige økonomi for dig.

Vi tager ganske enkelt hånd om hele processen for at få din sikkerhedsløsning på plads. Vi projekterer, installerer, tester og idriftsætter. Derefter kan vi tage hånd om drift, planlagt vedligeholdelse og service.

Vores lange erfaring med sikkerhedsbehov, hvordan mennesker bevæger sig i forskellige miljøer, samt viden om love og regler giver dig en tryg partner. Til alt det, du vil beskytte.

Vi er repræsenteret i Danmark, Norge, Finland og Sverige. Sammen tilbyder vi en unik lokal tilstedeværelse som leverandører af sikkerhedsløsninger.

Velkommen til CERTEGO

CERTEGO er din trygge sikkerhedspartner. Hos os får du altid adgang til førende varemærker i sikkerhedsbranchen.Læs om os og hvad vi kan gøre for dig. 

Flip gennem præsentationen. 

Hent PDF.