Vi leverer komplette sikkerhedsløsninger

Vores forretningsidé er at være totalleverandør af sikkerhedsløsninger. Det giver os mulighed for at anbefale de varemærker, der bedst muligt opfylder teknisk funktion, ydeevne og økonomiske forventninger.

CERTEGO projekterer og leverer åbne sikkerhedsløsninger, baseret på alle kendte og førende varemærker indenfor sikkerhed. En totalløsning kan bestå af alt fra låse, alarmer, adgangskontrol og dørtelefoner til videoovervågning, brandsikring, bookingsystemer og indbrudssikker opbevaring. Vi tilbyder også løbende drift og tilsyn. 

Fokus på tid, teknik og økonomi 

Et grundigt forarbejde er fundamentet for detaljestudier og projektering af alle indgående produkter i den endelige løsning. I forstudiet fokuserer vi primært på tid, teknik og økonomi:

Et afstemt tidsrum til implementering og ibrugtagning; en teknisk løsning, der opfylder de kortlagte behov til ydeevne, funktion og levetid; og endelig en prissætning, der matcher dine økonomiske rammer og forventninger.

Åbne sikkerhedsløsninger 

Det store udvalg af produkter og varemærker giver os mulighed for at tilpasse sikkerhedsløsningen til specifikke sikkerhedsbehov og lovgivningsmæssige krav i din virksomhed og branche.

Løsningerne er altid helt åbne. Du kan selv vælge den ønskede leverandør af service og vedligeholdelse. Tryghed og valgfrihed skal føles naturligt i samarbejdet med os.

Læs merre om vores komplette sikkerhedsløsninger.