Slagelse låsesmed og låseservice

/Other/certegoDK/billeder/produkter-ydelser-erhverv/find os/laasesmed.jpg

Professionel låsesmed i Slagelse og omegn på tlf. 5852 4148

Som din lokale låsesmed i Slagelse, er CERTEGO en erfaren virksomhed med alsidige kompetencer inden for låsebranchen. Vi er Vestsjællands førende låsesmed og er specialiseret inden for mekanisk såvel som elektronisk sikring. Hvad enten du vil sikre din bolig eller virksomhed bedre mod indbrud eller blot skal have monteret en ny lås i din lejlighed, kan vi hjælpe.

Mange danskere oplever hvert år indbrud i deres boliger. Også mange virksomheder har i de senere år været udsat for tyveri. Den gode nyhed er, at du effektivt kan forebygge indbrud i fremtiden. Hos CERTEGO tilbyder vi en række af de bedste låsesystemer på markedet – blandt andet fra Ruko, som vi er Guldcertificeret forhandler af. Vores produkter og ydelser omfatter blandt andet:

Ring til os i dag og hør mere. Vi har også afdelinger i Syd- og Nordsjælland. I vores fysiske butik i Slagelse kan du købe en række af vores produkter, og her har du mulighed for at snakke med en låsetekniker om din boligs eller virksomheds sikkerhed i dag.

Vores andre afdelinger på Sjælland: NæstvedBirkerød og Herlev.

 

Slagelse afdelingen

Mariendals Allé 29
4200 Slagelse


Telefon: 58524148 
Fax: 58534148 
E-mail: slagelse@certego.dk

Mandag-torsdag: 08:00 - 16:00 
Fredag: 08:00 - 15:30 
Lørdag: Lukket 
Søndag: Lukket 

Afdelingschef: Per Steen Olsen