Slagelse låsesmed og låseservice

/Other/certegoDK/billeder/produkter-ydelser-erhverv/find os/laasesmed.jpg

Professionel låsesmed i Slagelse og omegn på tlf. 5852 4148

Som din lokale låsesmed i Slagelse, er CERTEGO en erfaren virksomhed med alsidige kompetencer inden for låsebranchen. Vores produkter og ydelser omfatter blandt andet:

Slagelse afdelingen

Mariendals Allé 29
4200 Slagelse

Tlf: 58524148 
Fax: 58534148 
E-mail: slagelse@certego.dk

Døgnvagt 24 timer alle ugens dage

Vi har også døgnvagt og kan derfor altid have en sikringstekniker eller låsesmed hos dig inden for 15-25 minutter, hvis der skulle opstå et akut behov – også om aftenen, natten eller i weekenden.

Butikken holder åbent:

Mandag-torsdag: Kl. 08:00 - 16:00
Fredag: 08.00 - 15.30 (Butik 08.00 - 14.00)
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

Afdelingschef: Per Steen Olsen

Vi er Vestsjællands førende låsesmed og er specialiseret inden for mekanisk såvel som elektronisk sikring. Hvad enten du vil sikre din bolig eller virksomhed bedre mod indbrud eller blot skal have monteret en ny lås i din lejlighed, kan vi hjælpe.

Mange danskere oplever hvert år indbrud i deres boliger. Også mange virksomheder har i de senere år været udsat for tyveri. Den gode nyhed er, at du effektivt kan forebygge indbrud i fremtiden. Hos CERTEGO tilbyder vi en række af de bedste låsesystemer på markedet – blandt andet fra Ruko, som vi er Guldcertificeret forhandler af.

Ring til os i dag og hør mere. Vi har også afdelinger i Syd- og Nordsjælland. I vores fysiske butik i Slagelse kan du købe en række af vores produkter, og her har du mulighed for at snakke med en låsetekniker om din boligs eller virksomheds sikkerhed i dag.

Vores andre afdelinger på Sjælland: Herlev.