Odense låsesmed og låseservice

/global/scaled/636x277x0x0x636x-1/Other-certegoDK-billeder-produkter-ydelser-erhverv-find os-laasesmed.jpg

Lokal låsesmed og låseservice i Odense på tlf. 6610 8219

Hos CERTEGO Odense tilbyder vi kompetent låseservice med afsæt i mange års erfaring. Generelt kan vi hjælpe dig med alt inden for låse, blandt andet: 

Odense afdelingen

Stærmosegårdsvej 28
5230 Odense M

Telefon: 66108219 
Fax: 66108213 
E-mail: odense@certego.dk

Døgnvagt 24 timer alle ugens dage

Vi har også døgnvagt og kan derfor altid have en sikringstekniker eller låsesmed hos dig inden for 15-25 minutter, hvis der skulle opstå et akut behov – også om aftenen, natten eller i weekenden.

Butikken holder åbent:

På grund af myndighedernes nye COVID-19 restriktioner er alle vores butikker i Danmark nu lukket og vil være lukket indtil 3. januar. Vi er tilgængelige for dig via e-mail eller telefon, hvis du har brug for hjælp fra os.
odense@certego.dk

66108219 


Afdelingschef: Carsten Schrøder

Med mange afdelinger over hele landet, er vi som låsesmed garant for sikre løsninger af høj kvalitet. Vi er det førende Guldcertificerede Ruko-center i Odense, og vi udfører alt fra mindre låseopgaver til komplette sikringsløsninger med eksempelvis videoovervågning og Ruko-adgangskontrol. 

Desuden er vi eksperter i at specialfremstille sikringsenheder med meget høj brudstyrke. Vi fremstiller blandt andet nøgleskabe og pengeskabe i høj kvalitet - efter dine mål og ønsker. 

Derudover tilbyder vi 24-timers døgnservice. Skulle der opstå et akut behov – for eksempel hvis du har låst dig ude om natten – kommer vi ud og hjælper dig ind i varmen. Vores medarbejdere er alle veluddannede og sætter en ære i god dialog og service. 

Vores butik i Odense indeholder vores store udstilling af Ruko-låse samt en lang række af vores øvrige produkter, blandt andet vores nøgleskabe og pengeskabe.