Odense låsesmed og låseservice

/global/scaled/636x277x0x0x636x-1/Other-certegoDK-billeder-produkter-ydelser-erhverv-find os-laasesmed.jpg

Lokal låsesmed og låseservice i Odense på tlf. 6610 8219

Hos CERTEGO Odense tilbyder vi kompetent låseservice med afsæt i mange års erfaring. Med mange afdelinger over hele landet, er vi som låsesmed garant for sikre løsninger af høj kvalitet. Vi er det førende Guldcertificerede Ruko-center i Odense, og vi udfører alt fra mindre låseopgaver til komplette sikringsløsninger med eksempelvis videoovervågning og Ruko-adgangskontrol. 

Desuden er vi eksperter i at specialfremstille sikringsenheder med meget høj brudstyrke. Vi fremstiller blandt andet nøgleskabe og pengeskabe i høj kvalitet - efter dine mål og ønsker. 

Generelt kan vi hjælpe dig med alt inden for låse, blandt andet: 

Derudover tilbyder vi 24-timers døgnservice. Skulle der opstå et akut behov – for eksempel hvis du har låst dig ude om natten – kommer vi ud og hjælper dig ind i varmen. Vores medarbejdere er alle veluddannede og sætter en ære i god dialog og service. 

Vores butik i Odense indeholder vores store udstilling af Ruko-låse samt en lang række af vores øvrige produkter, blandt andet vores nøgleskabe og pengeskabe. Har du spørgsmål, så kontakt os via oplysningerne nedenfor.

Odense afdelingen

Østbirkvej 7
5240 Odense NØ


Telefon: 66108219 
Fax: 66108213 
E-mail: odense@certego.dk

Mandag-torsdag: Kl. 08:00 - 16:00 
Fredag: Kl. 08.00 - 15.30
Lørdag: Lukket 
Søndag: Lukket 

Afdelingschef: Carsten Schrøder