RUKO - Vi er autoriseret forhandler

CERTEGO er autoriseret forhandler af RUKO-låse. Det betyder, at vi leverer alle typer RUKO-produkter til private og erhverv.

Other-certegoDK-billeder-produkter-ydelser-erhverv-ruko-laase

Som verdens førende leverandør af løsninger inden for låse er RUKO en kvalitetsbevidst virksomhed, der ved hvordan funktionalitet, brugervenlighed og sikkerhed effektivt spiller sammen. Derfor hører RUKOS låse og låsesystemer også til de bedste sikkerhedsprodukter på markedet.

Et stort produktsortiment

Vi forhandler et bredt udvalg af RUKO-produkter, herunder mekaniske og manuelle låse, motor- og magnetlåse, dørlukkere og dørautomatik med mere. Fælles for dem alle er, at det er kvalitetsprodukter med et elegant og funktionelt design. Samtidig har RUKO længe sat standarden for, hvad der må betragtes som høj sikkerhed i private hjem og erhvervsvirksomheder.

Effektiv sikring af din bolig eller virksomhed er det bedste middel mod tyveri. Mange danske boliger og virksomheder oplever hvert år tyveri, der giver uforudsete udgifter. Hos CERTEGO kommer vi gerne ud og gennemgår din bolig eller virksomhed med henblik på at vurdere, hvordan denne sikres optimalt. Uanset hvilken RUKO-løsning der er behov, kan du være sikker på en effektiv løsning, hvor kvalitet og sikkerhed er i højsædet.

Landsdækkende service

Med CERTEGO har du en kompetent sparringspartner inden for sikkerhedsløsninger. Vi er lokalt funderet men yder landsdækkende service. Når vi tilbyder en sikkerhedsløsning, er det vigtigt at tage hensyn til de forskellige krav og ønsker, der kan være til låsesystemet. For eksempel er der mange hensyn, der skal gå op, når en virksomhed skal sikres effektivt. RUKO låsesystemer forebygger ikke alene tyveri, men tilvejebringer også en brugervenlig og effektiv måde at låse og åbne døre. Det giver tryghed i hverdagen og sparer dig for bekymringer om din bolig eller virksomheds sikkerhed i ubemandede perioder.

Kontakt CERTEGO

CERTEGO er din sparringspartner inden for sikkerhedsløsninger.
Find din lokale afdeling her!

Udfyld vores formular, så kontakter vi dig!