Camera-CCTV-Monitoring-1920x607

Tv-overvågning forebygger indbrud

Tv-overvågning som indbrudsforebyggende tiltag bliver stadig mere udbredt. I Danmark er det blevet lettere at få tilladelse til tv-overvågning, efter den nye tv-overvågningslov trådte i kraft.

Ved hjælp af tv-overvågning kan du minimere kriminaliteten og beskytte din virksomhed. En forudsætning for at anvende tv-overvågning er, at det sker med det formål at forebygge, afsløre eller opklare kriminalitet.

Høj billedkvalitet

Der er sket meget inden for tv-overvågning /CCTV i de seneste år. Takket være den digitale teknik er det nu muligt at få både højere billedkvalitet og mere fleksible løsninger til en billigere pris. Mere smidig lovgivning betyder også, at flere virksomheder vælger at satse på tv-overvågning som en del af virksomhedens sikkerhedsløsninger.

Tv-overvågning

Hvis du overvejer at anvende tv-overvågning for at forebygge kriminalitet og hærværk i din virksomhed, er der et par ting, du bør overveje først. Først og fremmest er det vigtigt at tænke på det etiske aspekt og den personlige integritet, samt hvordan og hvor kameraerne skal placeres. Derudover skal du tænke over, hvor du gemmer informationsmaterialet fra kameraerne. For at tv-overvågning skal være effektiv, er det også vigtigt at kombinere den med andre kriminalitetsforebyggende tiltag. Vi tilbyder denne service og at vi kan rådgive inden for lovens rammer.

Tv-overvågning til forskellige miljøer

Tv-overvågning er velegnet til en række forskellige miljøer, blandt andet i butikker, kontorer og boliger samt skoler og inden for industrien. Overvågningssystemer kan konfigureres lokalt med monitor eller med optagefunktion. Systemerne kan desuden fjernovervåges via netværksløsninger, og man kan også anvende hændelsesstyret overvågning til at verificere indbrud eller hærværk. 

Kontakt CERTEGO

CERTEGO er din sparringspartner inden for sikkerhedsløsninger.
Find din lokale afdeling her!

Udfyld vores formular, så kontakter vi dig!