‹ Se alle nyheder Kameraer fra Dallmeier overvåger Københavns Lufthavn

CERTEGO og Dallmeier indgår strategisk partnerskab i Norden

25. april 2024

CERTEGO og Dallmeier annoncerer i dag et strategisk partnerskab i Norden med det formål at tilbyde stærke TVO-løsninger til kunder i Sverige, Finland, Norge og Danmark.

CERTEGO annoncerede for nylig købet af Scanview i Danmark. I løbet af de sidste 20 år har Scanview med succes udviklet deres partnerskab med Dallmeier for at levere high-end løsninger inden for TVO til mange prestigefyldte kunder som Københavns Lufthavn, Billund Lufthavn og Recharge City.

"Baseret på vores fælles succes på det danske marked, er jeg overbevist om, at vores kunder i de øvrige nordiske markeder vil glæde sig over, at vi nu kan tilbyde dette gennem alle vores 78 afdelinger i Norden. Jeg er meget imponeret over kvaliteten af Dallmeier-løsningerne, og jeg er overbevist om, at mange af vores kunder ser frem til at lære mere om dem," siger Jonas Granath, administrerende direktør i CERTEGO Group.

 

Dallmeier_Certego_RGB

 

"Vi har haft en positiv udvikling i Danmark i de sidste to årtier, og vi ser en stærk mulighed for at øge vores salg i Sverige, Norge og Finland. Vi er overbeviste om, at CERTEGO er den rette partner for os i Norden. Deres interne ekspertise og viden er styrket af Scanview, samt deres engagement og dedikation til dette partnerskab, giver os tillid til vores fælles succes" siger Thomas Dallmeier, administrerende direktør i Dallmeier.

Begge parter vil investere i at træne CERTEGO-ansatte i at lære mere om Dallmeier- og Scanview-løsningerne. CERTEGO planlægger også at rekruttere flere salgsmedarbejdere for at øge kapaciteten og intensivere dialogen med nordiske kunder om deres behov inden for overvågningsløsninger.

For yderligere information, kontakt venligst:
Jonas Granath, administrerende direktør, CERTEGO Group,
jonas.granath@certego.se
+46 70 384 33 45 

‹ Se alle nyheder