‹ Se alle nyheder Torsten Ussing, Jonas Granath, Johnny Klausen
Fra venstre: Torsten Ussing, Jonas Granath, Johnny Klausen

CERTEGO køber Scanview i Danmark

22. marts 2024

CERTEGO har indgået en aftale om at købe aktierne i SCANVIEW AS (SCANVIEW), en førende dansk leverandør af avancerede adgangskontrol-, videoovervågnings- og parkeringsløsninger. Virksomheden har cirka 50 ansatte. Opkøbet er underlagt regulatorisk godkendelse.

CERTEGO stræber efter at blive en førende europæisk ekspert inden for adgangskontrol- og overvågningsløsninger. En vigtig del af CERTEGO's strategi er at opkøbe virksomheder for at udvide sin position i værdikæden og kunne tilbyde ekstra tjenester til deres kunder.

SCANVIEW har dyb teknisk viden og ekspertise inden for elektroniske sikkerhedsløsninger med prestigefyldte kunder inden for kritisk infrastruktur som Kastrup Lufthavn, DSB, Apcoa med et attraktivt tilbud, stærk domæneekspertise og langvarige forhold til deres leverandører. SCANVIEW vil fortsætte med at operere som et separat datterselskab under sit eget brandnavn.

"Opkøbet af SCANVIEW giver strategisk mening som en del af vores ambition om at blive et ledende selskab inden for adgangskontrol- og overvågningsløsninger. Jeg glæder mig til nu at kunne tilbyde SCANVIEW-løsninger til vores eksisterende kundebase i alle de nordiske lande,"

siger Jonas Granath, administrerende direktør i CERTEGO Group.

"Som det eneste virkelig nordiske selskab inden for den elektroniske sikkerhedsbranche tror jeg, at CERTEGO er den rette partner for os til at videreudvikle og udvide vores tilbud i Norden og videre. Vi vil drage stor fordel af CERTEGO's ekspertise inden for overvågningsløsninger, deres klare forretningsfilosofi, stærke geografiske rækkevidde og evne til at levere SCANVIEW-løsninger til alle slags kunder, uanset størrelse,"

siger Torsten Ussing og Johnny Klausen, ledelse og stiftere af SCANVIEW.

 

For yderligere information, kontakt venligst:

Anders Rundgren, Head of M&A, CERTEGO Group
anders.rundgren@certego.se, +46 702 22 62 44

 

CERTEGO er en nordisk ekspert i uafhængige adgangs- og overvågningsløsninger. Vores dygtige og erfarne medarbejdere projekterer, installerer og administrerer smarte løsninger gennem hele livscyklussen. CERTEGO er repræsenteret over 70 steder i Norden, har mere end 1.300 ansatte og salg på over DKK 1,8 milliarder.

 

‹ Se alle nyheder