Adgangskontrol med Salto Systems

Det trådløse elektroniske adgangssystemet

Med Salto Systems får du mulighed for nemt at optimere sikkerheden i dit hjem eller på din arbejdsplads på en enkel og økonomisk måde.Det trådløse elektroniske adgangssystem giver dig mulighed for kontrollere, hvem der kommer og går, og giver dig og din familie forøget tryghed inden for hjemmets fire vægge. Salto Systems er et oplagt valg for både private, institutioner og virksomheder, der ønsker en bedre og mere pålidelig nøglehåndtering, samt mulighed for nem og hurtig opdatering af systemet. 

Salto-assortiment

Enhedshåndtering

Når enhederne skal opdateres, benytter man Saltos platform gennem en Pro Acces eller HAMS SQL software, som er et fleksibelt enhedshåndteringsprogram, der er fuldt integreret i alle Salto Systems adgangsløsninger. I softwaren kan du monitorere alle enheder, der er tilkoblet, og du har altid mulighed for at udvide systemet. Softwaren kan håndtere op til 4.000.000 brugere og 64.000 enheder.

Trådløs fleksibilitet

Hele systemet bygger på den højteknologiske radiofrekvensteknologi, som via en gateway forbinder din computer til enhederne igennem det trådløse netværk. Dette muliggør en real-time informationsstrøm, som sikrer den bedste sikkerhedskontrol af den pågældende bygning. Salto holder sig hele tiden opdateret om ændringer i software, hvilket betyder, at enhederne altid er klar over nye brugere eller forsvundne kort.

Hvilken løsning passer dig?

Salto Systems udbyder flere forskellige løsninger, som hver især har særlige egenskaber. Her er et overblik over nogle af de løsninger, som Salto Systems anbefaler.

AElement

AElement er et låsesystem, som fungerer både i online og offline tilstand. Systemet er lavet med henblik på øget sikkerhed og komfort, hvilket kommer til udtryk i dets alsidighed. I online tilstand kan hele bygningen kontrolleres og al kommunikation mellem lås og adgangsmedie er krypteret. Systemet kan desuden betjenes med NFC-aktiverede mobiltelefoner, hvilket lader telefonen agere som trådløs databærer og dermed som nøglekort.

GEO Cylinder

Geo cylinder-systemet er et produkt, som, modsat mange andre elektroniske adgangssystemer, passer i døren som en normal cylinderlås. Dette gør den utrolig alsidig og med sin højresistente borebeskyttelse, er det et sikkert og brugervenligt valg. Ud over at være en minimalistisk løsning, er dette system også økonomisk og ukompliceret at installere, eftersom den skal sættes op som en standard cylinderlås

Amok

Salto AMOK adskiller sig en smule fra de fleste andre låsesystemer ved, at det med dette system er muligt at nødlåse døre indefra, således uønskede personer ikke kan få adgang til lokalerne i akutte situationer. Dette er allerede implementeret på adskillige skoler, universiteter og institutioner i udlandet.

Kontakt CERTEGO

CERTEGO er din sparringspartner inden for sikkerhedsløsninger.
Find din lokale afdeling her!

Udfyld vores formular, så kontakter vi dig!