ASSA ABLOY SMARTair

SMARTair er berøringsfri, nøglefri og kabelfri adgangskontrol fra RUKO med MIFARE-teknologi. Systemet er en ny og effektiv løsning, som er meget pålidelig og nem at få installeret.

SMARTair benytter sig af adgangskort eller adgangsbrikker, som ved hjælp af MIFARE kan anvendes til et væld af forskellige services. Udover at være utroligt fleksibelt og brugervenligt, er systemet nemt og omkostningseffektivt at installere, eftersom der ikke skal trækkes kabler til døre og lign. 

SMARTair product range_1200

Flere enheder – Et system

Systemet er opbygget således, at der på hver dør bliver sat en enhed op, som indgår i et centralt system for adgangskort. Hver enhed kodes individuelt til hvilke kort eller brikker, der skal have adgang. En af de mange fordele ved dette system er, at det har log-funktioner og mulighed for løbende ændringer af adgang for de forskellige kort og nøgler.

Intelligente nøgler

Udover den normale adgang, som kort og brikker giver, har man med SMARTair mulighed for at planlægge adgang med tidszoner og adgangssektorer. Dette øger sikkerheden og brugervenligheden og er med til at gøre systemet til et af de mest innovative inden for elektronisk adgangskontrol på markedet.

Mere end bare en lås

Eftersom SMARTair anvender den velrenommerede MIFARE-teknologi, kan kort og brikker også anvendes til andre funktioner end adgang. Her er der blandt andet tale om funktioner såsom Registrering af arbejdstid, identifikation, betaling i kantine og meget mere.

Hvilket system passer netop dine behov?

SMARTair fås i flere forskellige udgaver, som hver især har nogle bestemte kvaliteter. Det er derfor vigtigt at finde den løsning, som lige nøjagtigt dækker dine behov, så hverdagen kan køre så gnidningsfrit som muligt. Der er fem forskellige varianter, Solo, Zys, Wireless, Hotel og SMARTair Genisis.

Solo

Solo er SMARTair i sin reneste form: en stand alone enhed, som ikke indeholder låseplaner eller andre typer udvidede funktioner. Som udgangspunkt er det en regulær opgradering af den normale cylinderlås med nøgle.

Zys

Denne enhed arbejder, modsat Solo-enheden, sammen med SMARTairs softwareprogram, hvilket betyder, at der er mulighed for låseplaner, kalenderfunktioner, tidsskemaer og log. Med Zys sker programmering af enheden ved, at administratorens programmeringsenhed er forbi den pågældende dør. Med programmeringsenheden overfører man ligeledes loghændelser. Zys- og Wirelesslæsere kan blive koblet på det samme system.

Wireless

Med Wireless er det muligt at opdatere læsere uden at skulle ud til de pågældende døre. Administratoren får automatisk loghændelser fra døren, og skemaer, låseplaner og kalender-funktioner bliver sendt til læserne af sig selv. Kommunikationen foregår trådløst igennem en hub, som kan have op til 30 enheder forbundet. Desuden skal læserne, afhængigt af forhold, maksimalt være placeret 30 meter fra hubben.

Hotel

Hotel-varianten tager udgangspunkt i Zys sortiment, men til forskel for denne er Hotel specielt udviklet til steder med behov for check ind- og check ud-funktioner. Systemet er blandt andet velegnet til bygninger med brug for tidsbegrænset adgang til for eksempel udlejning af lokaler mm.

SMARTair Genisis

Modsat Zys, Wireless og Hotel er SMARTair Genisis ikke afhængig af en computer. I stedet for et softwareprogram til en PC anvender dette produkt en SMARTair Genisis Master Controller med indbygget software, som kobles direkt

Kontakt CERTEGO

CERTEGO er din sparringspartner inden for sikkerhedsløsninger.
Find din lokale afdeling her!

Udfyld vores formular, så kontakter vi dig!