‹ Se alle nyheder Hos CERTEGO tager vi et omfattende ansvar for bæredygtighed.

Hvad betyder bæredygtighed for CERTEGO?

10. maj 2024

Læs nedenfor om hvordan vi hos CERTEGO arbejder med bæredygtighedsspørgsmål.

Hos CERTEGO tager vi et omfattende ansvar for bæredygtighed. På miljøfronten har vi truffet vigtige beslutninger for at reducere vores drivhusgasudledninger, særligt ved at begynde at bruge elektriske firmabiler. Vores mål er at skabe en mere bæredygtig vognpark, og vi arbejder aktivt for at blive mere energieffektive.

Socialt ansvar er en hjertesag for os hos CERTEGO. Gennem værktøjet Winningtemp engagerer vi os aktivt i vores medarbejderes velvære ved at følge op på deres arbejdssituation og privatliv ugentligt. Med disse svar kan vi aktivt arbejde for at forbedre organisationens engagement og arbejdsmiljø.

Vi ønsker også at fremme mangfoldighed og inklusion på alle vores arbejdspladser, hvilket har resulteret i et medlemskab i Diversity Charter. Vi har også implementeret en digital platform for uddannelse i vores adfærdskodeks, hvilket sikrer, at alle niveauer inden for organisationen følger vores retningslinjer.

Vi hos CERTEGO ser frem til at fortsætte vores arbejde inden for forskellige bæredygtighedsspørgsmål. Gennem disse tiltag og investeringer fortsætter vores langsigtede engagement i at bygge en bæredygtig fremtid, i tråd med FN's mål for bæredygtig udvikling.

 

‹ Se alle nyheder