‹ Se alle nyheder

CERTEGO's bæredygtighedsrapport for 2023 er nu tilgængelig

22. marts 2024

I årets rapport skriver vi blandt andet om, hvordan vi arbejder med miljøspørgsmål og mangfoldighed.

 

CERTEGO opererer i fire lande, og for os er bæredygtighedsarbejdet en af vores vigtigste opgaver. I løbet af 2023 forøgede vi denne forpligtelse, og nu har vi netop udgivet en rapport, hvor vi fortæller om, hvordan hele organisationen formes og ændres for at vi kan nå vores forskellige mål.

Hos CERTEGO er vores mål løbende at forbedre vores bæredygtighedsindsats som et ansvar over for vores medarbejdere, kunder og forretningspartnere. Vi fokuserer aktivt på vores kerneområder: mennesker, planeten og profit. Dette betyder at forbedre sundhed, sikkerhed og velvære hos vores ansatte samt at bekræfte vores status som arbejdsgiver af valg, 

fortæller CERTEGO Group's CEO Jonas Granath

Hos CERTEGO arbejder der 1.200 ansatte i hele Norden. Vi tror, at vores medarbejderes velbefindende er centralt for vores bæredygtighedsarbejde. For at kunne arbejde med denne opgave, er vi i 2023 begyndt at bruge værktøjet Winningtemp til at tage temperaturen på alle ansattes velbefindende ugentligt.

I rapporten skriver vi også om, hvordan vi arbejder for at reducere vores drivhusgasudslip. Et af disse tiltag er målet om, at 50% af vores biler skal være elektriske i 2025. Elbiler udsender betydeligt mindre drivhusgasser, hvilket både kunder og leverandører forventer af os i stigende grad.

Med tanke på klimaforandringernes presserende natur er vi engagerede i effektivt at reducere vores drivhusgasudslip og arbejder omhyggeligt med at forfine vores værdikæde for at styrke vores ansvarlighed som forretningspartner,

fortsætter Jonas Granath.

Udover miljø og velvære satser CERTEGO også på at øge mangfoldigheden på vores arbejdspladser. I rapporten nævner vi vores samarbejde med den norske Ringer i Vannet. Denne organisation hjælper personer, der er faldet uden for, med at komme tilbage i arbejdslivet, som for eksempel hos CERTEGO.

 

‹ Se alle nyheder