My project-1 (66)

Direktøren har ordet

“Jeg er ansvarlig” er en af kerneværdierne hos CERTEGO og en integreret del af alt, hvad vi gør. At være ansvarlig for os handler om, hvordan vi styrer vores forretning, hvordan vi arbejder sammen og samtidig overholder de løfter, vi giver vores kunder.

Som den nordiske ekspert i uafhængige adgangs- og overvågningsløsninger er vores 1.200 medarbejdere stærkt engagerede i at støtte vores kunder på en ansvarlig måde gennem hele sikkerhedsløsningens livscyklus. Fra rådgivning og første installation til kontinuerlig service, modernisering og opgradering af komplette systemer.

My project-1 (71)

Vores rejse

2022 var det første hele år for CERTEGO Group som en uafhængig gruppe, efter vi forlod ASSA ABLOY. 2022 var også året hvor vi byggede en ny struktur og et solidt fundament for yderligere vækst. I februar etablerede vi en ny strategi for CERTEGO Group bestående af to nøgleelementer:

  • En femårig forretningsplan, hvor det første år fokuserer på at opbygge et solidt fundament og derefter fokusere på rentabel vækst, både gennem organisk vækst og opkøb

  • The CERTEGO Way: En værktøjskasse med ni forskellige værktøjer, der vil vejlede ledelsen af CERTEGO i vores kultur og den måde, vi driver vores forretning på
Vores ambitioner inden for bæredygtighed er høje; vi vil være den mest ansvarlige virksomhed i vores branche i 2026. 
My project-1 (37)

Året 2022

Året 2022 kan opsummeres som et udfordrende år. Ikke kun for CERTEGO, men for hele planeten. I løbet af første kvartal var vi stadig præget af Covid-19, og som mange andre virksomheder led vi af stort sygefravær og begrænsninger i vores forretning. Ud over pandemien har der været globale logistikudfordringer, og vi har været vidne til en ny krig i Europa. Men på trods af alle disse udfordringer har vores dygtige medarbejdere kontinuerligt leveret projekter og service af høj kvalitet, og jeg er stolt af, at vi var i stand til at forbedre medarbejder-tilfredsheden og reducere omsætningen under sådanne omstændigheder.

CERTEGO er en people business, og vores medarbejdere er virkelig vores største aktiv. Jeg er overbevist om, at vi ved at opbygge en stærk kultur og et højt medarbejder-engagement vil være den mest attraktive virksomhed i vores branche.

1a

Fremtiden

Vores fokusområder inden for bæredygtighed - mangfoldighed og inklusion, transport, sundhed og sikkerhed og trivsel, IT- og informationssikkerhed, kompetenceudvikling, bæredygtig værdikæde, emballage og affaldshåndtering for at nævne nogle nøgleområder - kan du læse mere om i vores bæredygtighedsrapport for 2022.

Verden er på vej mod en økonomisk nedgang, og vi kan allerede se nedskæringer i byggebranchen. Samtidig stiger uroen i verden, men det gør behovet for virksomheder og organisationer om at sikre deres ejendomme og deres medarbejdere også. Det er her, CERTEGO har sine kernekompetencer, og selvom vi kan se en generel nedgang, kan vi også se en øget efterspørgsel efter vores tjenester. Jeg glæder mig til et godt 2023.

Sammen vil vi skabe en sikker og bæredygtig fremtid!

Jonas Granath
CEO, CERTEGO Group

Kontakt CERTEGO

CERTEGO er din sparringspartner inden for sikkerhedsløsninger.
Find din lokale afdeling her!

Udfyld vores formular, så kontakter vi dig!