Aalborg låsesmed og låseservice

/global/scaled/636x277x0x0x636x-1/Other-certegoDK-billeder-produkter-ydelser-erhverv-find os-laasesmed.jpg

Hurtig låseservice i Aalborg og omegn på tlf. 9814 7422

Hvis du er på udkig efter en kompetent og erfaren låsesmed i Aalborg, så står vi hos CERTEGO klar til at hjælpe. Vi er det største Guldcertificerede Ruko center i Aalborg, og vi udfører alt fra oplukninger og mindre monteringer af låse til komplette, specialfremstillede sikringsløsninger, der er tilpasset den enkelte kundes behov. Vi servicerer både private, erhverv og boligforeninger. 

Vi har døgnvagt og tilbyder at komme ud og låse dig ind, hvis du er kommet til at låse dig selv ude midt om natten. Vi kan med andre ord assistere dig uanset tidspunkt med vores dygtige låsesmede eller låseteknikere. 

Mange års erfaring betyder, at vi i dag tilbyder alt inden for låsefaget. Vores kompetencer og produkter omfatter blandt andet: 

Til vores sikkerhedsløsninger hører adgangskontrol og videoovervågning, hvis du for eksempel er i en virksomhed, der kræver det. Vi tilbyder også mindre omfattende låsesystemer til dig, der med moderne sikringsløsninger blot ønsker at sikre din bolig bedst muligt mod indbrud.

I CERTEGOs Aalborg forretning finder du en udstilling af forskellige sikringssystemer, Ruko-låse, pengeskabe og nøgleskabe samt dørgreb og nøgler.

Vores andre afdelinger i Jylland: Fredericia og Aarhus.

 

Aalborg afdelingen

Gugvej 146 A
9210 Aalborg SØ


Telefon: 98147422 
Fax: 98147555 
E-mail: aalborg@certego.dk

Mandag-torsdag: Kl. 08:00 - 16:00 
Fredag: 08.00 - 15.30 (Butik 08.00 - 14.00)
Lørdag: Lukket 
Søndag: Lukket 

Afdelingschef: Tommy Laursen