Sikkerhedsløsninger til kommuner og regioner

Behovet for en fleksibel sikkerhedsløsning er stort hos kommuner og regioner, da de ofte huser mange forskellige typer virksomheder og bygninger. Hos CERTEGO har vi omfattende erfaring med kravene til offentlige indkøb og kan sammensætte en sikkerhedsløsning, der fungerer i hele bygningsporteføljen.

Kommuner og regioner omfatter en række forskellige virksomheder og organisationer, og bygningsporteføljen skal opfylde mange behov. Det kan handle om skoler, sundhedscentre, ældreboliger, kontorer og en række andre bygninger og virksomheder, der ejes eller drives af kommunen eller regionen. Disse miljøer kræver et fleksibelt og trygt sikkerhedssystem, der giver personer med forskellige rettigheder mulighed for at få adgang til bygningen.

En enklere hverdag med ét system til hele kommunen

Ét og samme sikkerhedssystem til hele kommunen er både omkostningseffektivt og tidsbesparende. Det gør hverdagen enklere for både bygningernes ejere, medarbejdere og andre, der har brug for midlertidig adgang til kommunens eller regionens virksomheder og organisationer. Trygt, fleksibelt og enkelt for alle.

Nøglefrit med den rette adgangskontrol

Nøglefri adgangskontrol, hvor man nemt kan kontrollere, hvem der har fået adgang til bygningen, og hvor længe personen opholder sig i lokalet kan desuden, hvis det anvendes på den rigtige måde, forenkle hverdagen markant for både bygningsejere, arbejdsgivere og medarbejdere.

Det er enklere for medarbejderne, når de ikke skal bruge nøgler til de forskellige bygninger, og det reducerer besværet og omkostningerne forbundet med mistede nøgler. Med et adgangskontrolsystem med kort eller nøglebrikker er det let at spærre mistede brikker eller kort og oprette nye med de relevante rettigheder.

Effektivt energiforbrug

Hovedindgange til kontorer, skoler, sundhedscentre og lignende åbnes og lukkes adskillige gange om dagen, hvilket medfører energitab. Med det rette valg af døre og dørautomatik og energieffektive dørlukkere sikrer du, at lokalerne bliver lettilgængelige for besøgende, samtidig med at du minimerer både omkostninger og miljøpåvirkning.

Vi sikrer, at dine sikkerhedssystemer fungerer

Det er selvfølgelig godt, at sikkerhedssystemet er installeret, men det betyder ikke, at det passer sig selv. Systemet skal også kunne administreres og vedligeholdes for at opretholde sikkerhedsniveauet. CERTEGO kan tage hånd om dette for dig. Vi hjælper dig med alt fra nøglekontrol og databaselagring til drift og vedligeholdelse af tilsluttede systemer som bookingsystemer og indbrudsalarm.

Kontakt os

Lyder det interessant? Du er meget velkommen til at kontakte os for yderligere information om vores hostingydelser. Det kan være starten på en enklere tilværelse med en tryggere sikkerhedsløsning.

Om CERTEGO og indkøb 

Mange af CERTEGOs opgaver er omfattet af loven om offentlige indkøb. Hos CERTEGO har vi viden, erfaring og rutiner, der opfylder alle krav til vores leverandørrolle i forbindelse med indkøb af varer, tjenester og byggeentrepriser, både ved tildeling af kontrakter og ved indgåelse af rammeaftaler.