Sikkerhed til kommercielle ejendomme

Kommercielle bygninger kan rumme både banker, kontorer og butikker samt andre typer virksomheder, der kræver en intelligent sikkerhedsløsning.

Hovedindgange til kommercielle ejendomme passeres af mange forskellige personer hver dag, og det skal være hurtigt og smidigt at komme ind og ud af bygningen.  

I disse miljøer opholder der sig både kunder og medarbejdere, og det kræver en intelligent sikkerhedsløsning, der giver høj tilgængelighed, samtidig med at den beskytter både mennesker og inventar.

Samtidig skal det være muligt for de ansatte at føle sig trygge på arbejdspladsen og materialer, lagerlokaler og andre områder skal være afgrænset for uvedkommende. Det stiller høje krav til en fleksibel sikkerhedsløsning – og det kan CERTEGO hjælpe dig med.

Det rette system til de rette områder

I ejendomme hvor mange personer opholder sig dagligt, er der behov for at afgrænse adgangsrettighederne til forskellige dele af bygningen. Berøringsfri adgangskontrolsystemer kan programmeres efter virksomhedens behov, og det er hurtigt og enkelt at erstatte eller spærre en mistet, berøringsfri nøgle.

Den rigtige lås til det rette lokale betyder, at både personale og kunder trygt kan stole på, at uvedkommende ikke får adgang til ejendommen.

Løsninger til hurtig evakuering ved fare

I en kommerciel ejendom stilles der også krav til brandsikkerhed og hurtig evakuering, hvis der skulle opstå uventede situationer. Det kræver en sikkerhedsløsning, der beskytter både medarbejdere, kunder og virksomheden. Sammen hjælper vi dig med at finde en løsning, der er tilpasset til din ejendom og den virksomhed, der drives her.

Få en enklere hverdag

CERTEGO hjælper dig med at finde den bedste løsning til din virksomhed. Vi kombinerer videoovervågning, nødevakuering, brandsikkerhed og alarmer med lås, dørautomatik og adgangskontrol til en perfekt tilpasset, fremtidssikret sikkerhedsløsning.

Derudover kan vi tilbyde drift og administration af låse, nøgler og adgangskontrol. Det giver tryghed og en enklere hverdag. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil vide mere om vores hostingydelser.

Omkostningseffektivt med den rette beskyttelse

Indtrængen, brand eller andre uforudsete hændelser kan koste ejendoms- og virksomhedsejere dyrt. Hos CERTEGO hjælper vi dig med at finde en løsning, der forhindrer tyveri, skader eller andet, der kan få store og ødelæggende konsekvenser for virksomheden. Det giver tryghed for både kunder, ansatte og ejere.

Effektivt energiforbrug

CERTEGO kan også hjælpe dig med at skabe en bæredygtig sikkerhedsløsning, der også tager højde for energiforbruget. Det handler ikke bare om at vælge rigtigt inden for døre, dørautomatik og luftgardiner. I dag findes der også energieffektive dørlukkere og andre sikkerhedsprodukter med lavt energiforbrug. På den måde kan du minimere omkostningerne og skåne miljøet.

Kontakt os

Lyder det interessant? Du er mere end velkommen til at kontakte os. Det kan være starten på en enklere tilværelse med en tryggere sikkerhedsløsning.