ARX sikkerhedssystem

Kombinert adgangskontrol og tyverialarm

ARX sikkerhedssystem er den ideelle løsning for f.eks. kommuner, hospitaler og virksomheder med mange medarbejdere. Med mulighed for et stort antal integrerede moduler, som eks. mødebooking, kantinekøb og alarm, det er et alsidigt system med mange muligheder.

Other-certegoDK-billeder-produkter-ydelser-erhverv-kodelase-ny

Brugervenlighed frem for alt

ARX systemets brugervenlighed kommer for alvor til udtryk i den online løsning, der med minimale driftsudgifter og besparelser på udgifter så som udskiftning af låse og nye nøgler, hurtigt viser sig at være en sikker og økonomisk investering.
Anvendelse af nøglebrikken er lige så simpel som resten af systemet: nøglebrikken holdes foran en kortlæser for at låse døren op. Samme enkle tilgang har softwaresystemet, som ikke kræver mere end en (bærbar) PC.

Administrer dine nøgler

Som enhver anden lås holder ARX indbrudstyven fra døren, men modsat konventionelle låse sparer ARX-systemet dig for at bruge unødige ressourcer på daglig administration af nøgler, eftersom man ved jobskifte eller mistet nøglebrik bare gør brikken inaktiv, og dermed ubrugelig, frem for at skifte låsene helt. Således undgår man altid, at nøglerne er i de forkerte hænder, og derved øges sikkerheden betydeligt.

Klog som en dør

Udover at være en smart måde at administrere sine nøgler, gør ARX-systemet bygningen intelligent. ARX kan styre følgende services, der alle er med til at gøre hverdagen nemmere og mere sikker:

  • Mødebooking
  • Alarmsystemer
  • Elevatorer
  • Belysningen
  • Mulighed for integration med IP port-telefoni

Det intelligente sikkerhedssystem kommunikerer konstant imellem software og hardware, hvilket betyder, at systemet ajourfører sig med mødeplanen og derfor altid giver de rigtige personer adgang. Med det integrerede alarmsystem, og de mange muligheder for sammenkobling af services, er ARX det oplagte alt-i-ét system.

Ubegrænset opdatering

ARX systemet gør det mulig at administrere adgangskontrol uanset, hvor du befinder dig. Med ikke andet end en computer og en dertilhørende ARX installation kan den sikkerhedsansvarlige administrere nøglebrikker og dermed kontrollere al adgang i bygningen via internettet.
Udover at være et nemt administreret system, er der med ARX altid mulighed for ekspansion. En investering i ARX, som kan finansieres over flere år, er således ikke alene et sikkert system, men også en løsning som bliver skræddersyet lige nøjagtig efter dine behov.
Der er intet loft over, hvor mange moduler man kan have tilknyttet systemet, og selvom man starter med en simpel løsning med få software- og hardware moduler, kan man uden problemer tilføje flere løbende.

Kontakt CERTEGO

CERTEGO er din sparringspartner inden for sikkerhedsløsninger.
Find din lokale afdeling her!

Udfyld vores formular, så kontakter vi dig!