‹ Se alle nyheder

Nalka fuldfører købet af CERTEGO

17. september 2021

Det svenske investeringsselskab Nalka Invest AB har fuldført købet af CERTEGO fra ASSA ABLOY. Lars Nilsson, tidligere administrerende direktør for CERTEGO Scandinavia, er udnævnt til administrerende direktør for den nyoprettede CERTEGO Group, herunder CERTEGO Sverige, Norge, Danmark og Finland.

CERTEGO er en markedsledende installationsvirksomhed inden for sikkerhedsløsninger i Norden. CERTEGO leverer projektering, installation og styring af mekaniske, elektromekaniske og digitale sikkerhedsløsninger til kunder på tværs af alle segmenter. Den 16. september overtager Nalka Invest som ny majoritetsejer af CERTEGO, da de gennemfører købet af virksomheden fra ASSA ABLOY.

- Vi har fulgt CERTEGO og sikkerhedsmarkedet i temmelig lang tid, og vi ser en stærk og stigende efterspørgsel efter sikkerhedsløsninger og hurtig teknologisk udvikling, der driver markedet. Der er et klart potentiale for at fortsætte med at udvikle CERTEGO til en selvstændig virksomhed og opbygge en førende integreret nordisk platform for yderligere vækst", siger Johan Hesser, administrerende direktør, Nalka Invest

Lars Nilsson, nyudnævnt administrerende direktør for CERTEGO Group, har gennem de sidste 18 år haft forskellige CEO- og lederstillinger i internationale virksomheder som Imtech, GoExcellent, Microsoft og Ericsson.

 - CERTEGO har sammen med ASSA ABLOY haft en fantastisk udvikling og er nu vokset til 70 nordiske lokationer og mere end 1200 dedikerede medarbejdere. Vi ser nu frem til at fortsætte denne rejse sammen med Nalka og er overbeviste om, at vi med deres støtte og engagement vil udvikle og vokse vores virksomhed til det næste niveau. For vores kolleger og vores kunder vil ejerskiftet betyde spændende muligheder, når vi styrker vores allerede stærke position, siger Lars Nilsson, adm. direktør CERTEGO Group.

 - Jeg ser meget frem til at lede CERTEGO Danmarks forretning i samarbejde med mine nordiske kolleger, siger Jesper Mølbach Thomsen, der fortsætter som administrerende direktør for CERTEGO Danmark.

For mere information, kontakt venligst:

Jesper Mølbach Thomsen,
Adm. direktør CERTEGO Danmark
+45 20 53 00 47
jesper.thomsen@certego.dk

Lars Nilsson,
Adm. direktør, CERTEGO Group
+46 (0)73 051 17 40
lars.g.nilsson@certego.se

Mimmi Hedelin,
investeringsdirektør, Nalka
+46 (0)70 621 99 73
mimmi.hedelin@nalka.com

‹ Se alle nyheder