‹ Se alle nyheder

Inklusion og mangfoldighed er ikke en trend

24. november 2023

I vores oplyste verden bør det være en selvfølge at tage hensyn til og omfavne mangfoldighed - ikke kun fra et moralsk perspektiv, men også fordi det gør os bedre. Det er en strategisk nødvendighed for virksomheder, der stræber efter succes og bæredygtighed i dagens globale forretningsverden. Som det fremadskuende selskab, vi er, forstår vi vigtigheden af at skabe en arbejdsmiljø, hvor forskelle ikke kun tolereres, men også opmuntres og værdsættes.

Som tidligere år markerer CERTEGO Orange Day, FN's internationale dag for afskaffelse af vold mod kvinder og piger den 25. november. Men vi benytter også lejligheden til at markere temaet inklusion og mangfoldighed i forbindelse med dagen.

For at sikre en inkluderende arbejdsmiljø har vi implementeret konkrete tiltag, såsom et uddannelsesprogram om mangfoldighed og inklusion, der lanceres i dag, en politik for lige muligheder og udvidede spørgsmål i Winningtemp for at måle temperaturen og kunne iværksætte tiltag ved behov. CERTEGO stræber efter at skabe en kultur, hvor medarbejdere føler sig frie til at være sig selv, og hvor alles unikke bidrag opmuntres.

Hvorfor mangfoldighed?

Ved at have en mangfoldig arbejdsstyrke kan vi som virksomhed drage fordel af et bredt spektrum af perspektiver, erfaringer og kompetencer. Dette fører til øget innovation og kreativitet, da forskellige mennesker med forskellige baggrunde og synspunkter bidrager til nye ideer og løsninger. CERTEGO anerkender, at inklusion er nøglen til at åbne døren til en dynamisk og progressiv virksomhedskultur.

En inkluderende arbejdsplads er også afgørende for at tiltrække og fastholde talenter. Ved at skabe en atmosfære, hvor alle føler sig velkomne og respekterede, tiltrækker vi ikke kun de bedste individer, men fremmer også et stærkt fællesskab. Dette resulterer i øget medarbejdertilfredshed og loyalitet, hvilket igen påvirker vores succes som virksomhed.

‹ Se alle nyheder