‹ Se alle nyheder Her er hvorfor folk vælger sikkerhed fra CERTEGO

Her er hvorfor folk vælger sikkerhed fra CERTEGO

3. juni 2024

Mød vores servicetekniker Niclas Kransén, hvis dybde af erfaring og ekspertise inden for sikkerhed gør vores kunders liv lettere.

Hos CERTEGO er vi stolte af at have medarbejdere som Niclas Kransén, der har viet næsten et årti til at arbejde med sikkerhedsløsninger – og opnået uvurderlig erfaring og viden, som han anvender dagligt. Niclas arbejder primært i Stockholm, og rejser til forskellige steder for at udføre installationer, reparationer og vedligeholdelse af sofistikerede sikkerhedssystemer.

"Min svoger introducerede mig til branchen som tekniker. Jeg startede som praktikant hos ham og blev hurtigt fascineret af arbejdet. Nu, næsten ti år senere, har jeg samlet en masse erfaring og anser mig selv for at være en senior i feltet. Det bedste ved at arbejde hos CERTEGO er den frihed jobbet tilbyder – at kunne arbejde selvstændigt og håndtere mine opgaver uafhængigt," deler Niclas.

Niclas begynder sine dage med at samle materialer på kontoret, før han tager ud på forskellige serviceopkald. Han håndterer et bredt udvalg af sikkerhedssystemer og er ekspert i låse, alarmer, kameraer og brandalarmer, blandt andet. Denne alsidighed kræver både teknisk dygtighed og evnen til at planlægge og udføre opgaver selvstændigt.

"Man bliver aldrig helt udlært i dette erhverv; der er altid noget nyt at lære. En væsentlig del for en servicetekniker er at have en fuldt udstyret servicebil. At have alle nødvendige værktøjer og materialer til rådighed betyder, at du ikke behøver at spilde tid på at returnere for at hente ting. Denne effektivitet tillader mig at håndtere flere opgaver og holde kunderne tilfredse," fortsætter Niclas.

En karriere hos CERTEGO er både udfordrende og givande. Ved at kombinere teknisk dygtighed med stærke værdier og en støttende arbejdsatmosfære har Niclas formået at vokse og trives i sin rolle. CERTEGO er glad for at have teammedlemmer som Niclas, hvis kompetence letter vores kunders adgang til forskellige sikkerhedsløsninger.

‹ Se alle nyheder