‹ Se alle nyheder
Vinderne af CERTEGO Awards 2024 sammen med koncernchef Jonas Granath.

Fejring af hverdagens helte og bemærkelsesværdige præstationer

4. juli 2024

For andet år i træk hylder CERTEGO sine hverdagens helte gennem CERTEGO Awards, en ceremoni, der i år blev afholdt under Management-dagene i Kytäjä, Finland. Arrangementet samlede ledergrupper og medarbejdere fra Sverige, Norge, Finland og Danmark.

CERTEGO Awards er en årlig prisuddeling, der hylder medarbejdere i CERTEGO-koncernen for deres enestående præstationer og indsats. Priserne uddeles i forskellige kategorier, der afspejler virksomhedens værdier, såsom ansvar, kontinuerlig forbedring og samarbejde, samt for at fremhæve særligt gode resultater. Formålet med CERTEGO Awards er at anerkende og belønne de hverdagens helte, der bidrager til virksomhedens succes og at styrke virksomhedskulturen ved at opmuntre til engagement og høj kvalitet blandt medarbejderne ved at fremhæve gode eksempler.

Alle medarbejdere i CERTEGO kan nominere kandidater til priserne, som handler om værdier og ekstraordinære præstationer. På denne måde har alle mulighed for at fremhæve personer, som de synes inspirerer i hverdagen og som gør en forskel i organisationen. Priserne vedrørende resultater uddeles baseret på finansielle resultater samt data fra vores medarbejderundersøgelsesværktøj, Winningtemp.

Vores koncernchef Jonas Granath fortæller, at der i år er kommet utrolig mange nomineringer og rørende begrundelser:

Jeg ville gerne kunne uddele CERTEGO Awards til mange flere, da der er så mange, der fortjener det. I år har vi udvidet antallet af priser fra fire til otte for at kunne fremhæve endnu flere. Det efterlader selvfølgelig stadig mange fortjente medarbejdere uden pris, men de skal vide, at deres anstrengelser alligevel værdsættes og værdsættes højt. Det er sammen, vi gør CERTEGO så godt!

Priser baseret på vores værdier

De tre første priser er baseret på vores kerneværdier:

  • Jeg er ansvarlig: Denne pris gik til Pär Bohjort, chef for forretningsudvikling i Sverige. Pär er kendt for sin stærke arbejdsmoral, høje etiske standarder og enestående kommunikationsevner. Pär har meget lang erfaring fra vores branche og er dygtig inden for flere områder. Han arbejder hårdt, stræber efter de bedste løsninger for vores kunder og hjælper altid sine kolleger. Pär er en værdsat kollega på alle niveauer og bidrager enormt til vores udvikling.

  • Vi vil altid blive bedre: Lasse Bormeth fra Danmark blev tildelt denne pris for sit hårde arbejde og positive attitude. Han er dygtig, når det kommer til at forstå vores partneres produkter og en god ambassadør for at lære vores arbejdsmetoder og produkter til nye medarbejdere.

  • Sammen gør vi det nemt: Tryggve Fossdal  fra Norge fik denne pris for sit eksemplariske engagement. I en periode, hvor administrationen i Kristiansand var sygemeldt, tog han stort ansvar for, at virksomheden skulle fortsætte med at fungere smidigt og arrangerede desuden i samme periode et succesfuldt kundearrangement sammen med vores leverandører.
  •  

Outstanding Performance: En hyldest til ekstraordinære indsatser

I år blev kategorien Outstanding Performance introduceret med tre prismodtagere:

  • Hilde Johnsen fra Norge, som imponerer med sin evne til at sætte sig ind i nye systemer og sit frygtløse og proaktive arbejde med kundeopfølgninger og serviceaftaler. Hun tog stort ansvar under overgangen til Dynamics og støtter kontinuerligt flere afdelinger.

  • Tomi Matson fra Finland, som gennem sit proaktive salgsarbejde har tiltrukket mange nye kunder til CERTEGO og fungerer som et forbillede for sine kolleger. Hans måde at arbejde og kommunikere med kunder på sætter et godt eksempel for os andre.
  • Johanna Wesström fra Sverige, en støttende hjørnesten på Uppsala-filialen, kendt for sin glade og løsningsorienterede attitude. Hun har været en stabil og positiv kraft gennem lang tid og er uvurderlig for filialens succes.

Filialudmærkelser for enestående resultater

To filialer blev hædret baseret på resultater:

  • Outstanding Performing Branch gik til Södertälje-filialen i Sverige. Filialen har opnået fantastiske resultater med betydelig vækst og høj medarbejdertilfredshed.

  • Best Branch Improvement blev tildelt Kristiansand i Norge, hvor man har gennemført en imponerende omstillingsrejse, der har resulteret i positiv EBITDA og øget medarbejdertilfredshed og ledelsesindeks.

Stort tillykke til alle vindere af CERTEGO Awards 2024! Jeres engagement og præstationer inspirerer os alle og driver CERTEGO fremad. Vi ser frem til at fortsætte denne tradition og hylde flere hverdagens helte og enestående indsatser i fremtiden.

 

Læs mere:

At arbejde hos CERTEGO

 

‹ Se alle nyheder