‹ Se alle nyheder
Anders Rundgren, Head of M&A CERTEGO Group

CERTEGO tager de næste skridt ind i fremtiden

14. marts 2023

CERTEGO vokser og øger overskuddet med flere strategiske indsatser og lokalt hårdt arbejde, hvilket begynder at give pote. CERTEGO går nu ind i en ny strategisk fase, og for at vokse vil vi yderligere øge vores fokus på fusioner og opkøb.

Anders Rundgren CFO i CERTEGO Group skifter derfor rolle og er blevet udnævnt til Head of M&A. Anders har arbejdet som CFO i flere forskellige virksomheder og har en baggrund inden for Investment Banking, hvor han har arbejdet med børsnoteringer og virksomhedstransaktioner ligesom han også har arbejdet som Managing Partner i en kapitalfond.I det meste af mit professionelle liv har jeg arbejdet med virksomhedstransaktioner i forskellige roller, gennemgående finansiering og ejerskifte. Jeg har været CFO i CERTEGO siden august 2021, men jeg glæder mig nu til at træde ind i denne nye rolle og alle de udfordringer det vil bringe. Jeg er helt vild med tal, men jeg brænder for at arbejde med opkøb, hvilket også er en strategisk del af The CERTEGO Way – vores forretningsfilosofi. Jeg er selvfølgelig også meget positiv over for muligheden for at fortsætte med at arbejde i CERTEGO, en virksomhed, der skaber tryghed for samfundet.

Anders Rundgren

CERTEGO vil fokusere på opkøb inden for tre forskellige områder:

 • Øge vores markedsandel ved geografisk ekspansion med opkøb af virksomheder med samme forretningsmodel som CERTEGO.

 • Erhverve virksomheder, der vil tilføje komplementære kompetencer og ekspertise for at udvide vores samlede produkt- og serviceudbud.

 • Strategiske opkøb på eksisterende og nye markeder.

  For mere information kontakt:

  Joakim Halfwordson
  Chief Commercial Officer, CERTEGO Group
   +46 706 21 81 25
  joakim.halfwordson@Certego.se


‹ Se alle nyheder