‹ Se alle nyheder

CERTEGO støtter Earth Hour - læs om vores mål om at reducere vores klimaaftryk

24. marts 2023

At leve på en bæredygtig måde er vor tids største udfordring. I forbindelse med Earth Hour 2023 deler vi vores miljømål, og hvordan vi tilpasser vores egen forretning for at reducere vores klimaaftryk.

Bæredygtighed er en grundlæggende del af CERTEGOS' strategi og forretningsfilosofi. Bæredygtighed og social ansvarlighed har altid været vigtigt for os, men i det seneste år har vi taget store skridt fremad med at definere klarere rammer og målsætninger omkring de områder, hvor vi kan bidrage mest.

CERTEGO Groups miljømål for 2023

Vores bæredygtighedsarbejde er opdelt i 3 områder Miljø, social og forretningsetik (ESG), og disse er vores miljømål for 2023:

  • 30 % af vores bilflåde er elektrificeret/hybrid.
  • 75 % af vores afdelinger har implementeret korrekt affaldshåndtering
  • 100% genanvendelig elektricitet, hvor vi selv sikre de rette abonnementer

Med vores arbejde inden for miljøet bidrager vi til at nå mål 7 (Bæredygtig energi), mål 12 (Ansvarligt forbrug og produktion) og 13 (klimaindsats) blant FN's 17 verdensmål for bæredygtig udvikling

Vi støtter EARTH HOUR 2023
I morgen, lørdag den 25. marts, mellem 20.30 og 21.30 opfordrer vi alle medarbejdere og alle andre til at deltage i Earth Hour for at vise støtte til kampen mod klimaforandringerne. Bidrag ved at slukke lyset, slappe af og tage en pause fra dine hverdagsopgaver og bruge 60 minutter på at gøre noget positivt for naturen og dig selv.
‹ Se alle nyheder