‹ Se alle nyheder

CERTEGO offentliggør sin bæredygtighedsrapport for 2022

15. maj 2023

CERTEGO Group har i dag offentliggjort sin bæredygtighedsrapport for 2022. Årets rapport fremhæver vores væsentlighedsanalyse og fokusområder, herunder mål for 2023 og 2025. Rapporten viser også de verdensmål, der er blevet identificeret som mest relevante for CERTEGOs drift og de mål, som vi kan bidrage mest til. 

Læs rapporten her

Væsentlighedsanalyse 2022


I 2022 udførte CERTEGO en væsentlighedsanalyse i overensstemmelse med GRI Foundation 2021. Materialitetskonceptet omfatter både vores påvirkning af planeten, mennesker og samfundet, og hvordan vi som virksomhed påvirkes økonomisk af verden omkring os.

Rapporten uddyber de syv emner, der blev defineret som kritiske for vores bæredygtighedsarbejde. Det drejer sig om mangfoldighed og inklusion, transport, sikkerhed, sundhed og trivsel, IT- og informationssikkerhed, kompetenceudvikling, bæredygtig værdikæde samt emballage og affald.Gennem vores arbejde med 2022-materialeanalyse har vi taget vores første skridt mod en integreret og systematisk tilgang til at kunne dokumentere, rapportere og forbedre vores bæredygtighedsarbejde. Analysen hjalp os med at prioritere fokusområder og danner grundlag for vores strategi og rammer inden for bæredygtighed.

 Joakim Halfwordson, 
 Bæredygtighedschef og CCO, CERTEGO Group

Ansvar - en del af vores kerneværdier

Som nordisk ekspert i uafhængige adgangskontrol- og overvågningsløsninger udviser vores 1200 medarbejdere et stærkt engagement i at støtte vores kunder på en ansvarlig måde gennem hele bygningens livscyklus. 


For os handler bæredygtighed om at være ansvarlig og tage ansvar. Ansvar for at skabe et godt sted at arbejde, træffe klimavenlige valg og opbygge en solid og langsigtet rentabel organisation. Vores ambition er høj; vi vil være den mest ansvarlige virksomhed i vores branche i 2026!    

Jonas Granath, CEO CERTEGO Group

Bekæmp klimaændringer - måling af Scope 3-emissioner

I 2023 vil CERTEGO nå en vigtig milepæl, når vi nu også vil måle omfang 3 – (de indirekte emissioner forbundet med køb af varer og tjenester fra leverandører), ud over omfang 1 og 2 (kontrollerede og ejede emissioner). 

Måling af alle tre områder gør det muligt for os at forstå vores fulde udledning af værdikæder og fokusere vores indsats på de største reduktionsmuligheder. Truslen om klimaændringer er betydelig, og det er afgørende, at vi alle træffer afgørende foranstaltninger for at reducere vores udledning.

Vi stræber efter at intensivere vores bæredygtighedsindsats endnu mere for at sætte branchestandarden.

Sammen kan vi skabe en sikker og bæredygtig fremtid.

Læs rapporten her

‹ Se alle nyheder