‹ Se alle nyheder
Jani Saarvo, administrerende direktør for K2, Jonas Granath, administrerende direktør for CERTEGO Group og Tuomas Pitkänen, administrerende direktør for CERTEGO Finland.

CERTEGO køber K2 Turvapalvelut i Finland

27. marts 2024

CERTEGO har købt en af de førende finske alarmcentraler, K2 Turvapalvelut Oy (K2), med aktiviteter i Jyväskylä og Kokkola. Virksomheden har en omsætning på 3 millioner euro og 40 ansatte.

CERTEGO stræber efter, at blive den førende europæiske ekspert inden for adgangskontrol og overvågningsløsninger. En vigtig del af CERTEGOs strategi er at opkøbe virksomheder for at udvide sin position i værdikæden og kunne tilbyde yderligere services til sine kunder.

K2 har to topmoderne alarmcentraler i Jyväskylä og Kokkola, der betjener hele spektret af virksomhedskunder fra store virksomheder som Tokmanni til mindre virksomheder med evnen til at forbinde brandalarmer, indbrudsalarmer, CCTV og bygningsautomatiseringsløsninger for at kunne tilbyde høj kvalitetsovervågning og forebyggende serviceses til deres kunder.

"K2 har et godt ry i markedet. Jeg er meget imponeret over deres høje sikkerhedsniveauer og kundetilfredshed. Jeg tror, der er en ideel synergi mellem de to virksomheder set fra et strategisk perspektiv. Ved at forene vores ressourcer vil vi kunne styrke vores tilbud inden for kamera- og alarmovervågning yderligere og kunne tilbyde supplerende services via K2-alarmcentralen. Jeg vil gerne byde alle vores nye kolleger hos K2 velkommen til CERTEGO,"

siger Tuomas Pitkänen, administrerende direktør for CERTEGO Finland.

"Opkøbet af K2 er i tråd med vores strategiske mål om at blive markedsleder inden for adgangskontrol og overvågningsløsninger i Finland,"

siger Jonas Granath, administrerende direktør for CERTEGO Group.

"Allerede fra det allerførste møde med CERTEGO følte jeg, at deres professionalisme, stærke virksomhedskultur og klare strategi vil gøre dem til en fremragende ejer af K2. Jeg er meget stolt af vores præstationer hidtil, og jeg er overbevist om, at ved at forene os med CERTEGO vil vi øge vores vækst og drage fordel af vores fælles portefølje af sikkerhedsløsninger og nationale tilstedeværelse i Finland,”

siger Jani Saarvo, administrerende direktør for K2.  

"Vi er glade for, at vi har fundet en god ny ejer til K2. Vi ønsker at takke vores dygtige og engagerede personale for udviklingen af vores virksomhed. Vi tror, at under CERTEGO Group vil denne udvikling fortsætte. Vi udgør en stærk kombination inden for sikkerheds- og ejendomstjenester i Finland, og det er fantastisk, at K2 i fremtiden også vil betjene kunder uden for det finske marked. Vi glæder os til fortsat at være en del af historien som medejere af CERTEGO Group,"

kommenterer Kyösti Kakkonen, hovedejer af K2.

For yderligere information, kontakt venligst:
Anders Rundgren, leder af M&A, CERTEGO Group
E-mail: anders.rundgren@certego.se
Tlf .: +46 702 22 62 44

‹ Se alle nyheder