‹ Se alle nyheder

CERTEGO investerer i digital udvikling for at fremme miljøet

16. november 2023

Digitale nøgler har hurtigt transformeret den måde, vi får adgang til og sikrer vores områder på, udviklet fra traditionelle fysiske nøgler til avancerede, teknologidrevne løsninger. Dette paradigmeskift indenfor adgangskontrol har ikke kun forbedret bekvemmeligheden, men også betydeligt styrket sikkerhedsforanstaltningerne på forskellige områder, lige fra boliger til kommercielle og industrielle miljøer.

Overgangen fra traditionelle fysiske nøgler til digitale adgangsløsninger medfører flere miljøvenlige fordele, såsom reduceret materialeforbrug, minimal affaldsgenerering, energieffektivitet, fjernstyring og optimering samt alsidig integration for bæredygtige initiativer.

Desuden muliggør digitale nøgler bedre sporing og overvågning af adgang, hvilket fører til en mere effektiv brug af områder og ressourcer.

Mens teknologien, der understøtter digitale nøgler, fortsætter med at udvikle sig, forventes yderligere muligheder for at integrere bæredygtige tiltag i adgangskontrolsystemer, og dermed fortsætte bestræbelserne på mere miljøvenlige og effektive adgangsløsninger.

Digitalisering tilbyder betydelige muligheder for at transformere adgangsadministration og nøgleadministration. Med digitale låse og nøgler kan du administrere adgang eksternt, reducere behovet for personale til at håndtere mistede nøgler og eliminere kravet om, at entreprenører fysisk skal hente og returnere nøgler efter afsluttet service. Dette reducerer ikke kun omkostninger, men minimerer også både økonomiske udgifter og CO2-udledning. Vi ser også muligheder for fuld automatisering af processer, f.eks. at en fejlrapport automatisk genererer adgang i specificerede tidsperioder

siger Peter Johannesson, serviceudvikler hos CERTEGO.

 

‹ Se alle nyheder