‹ Se alle nyheder

CERTEGO deltog i DM i skills

7. februar 2023

DM i Skills løb af stablen 2.-4. februar 2023 i Fredericia, og CERTEGO var selvfølgelig på pletten med vores dygtige folk.

Messe C i Fredericia var forvandlet til et mekka af uddannelsesmuligheder for de unge mennesker og låsesmedebranchen var for første gang, repræsenteret på fornemmeste vis.

SikkerhedsBranchen og TEC  havde nemlig været primus motor på, i samarbejde med foreningens medlemmer inden for mekanisk sikring, at få udviklet messens ”sejeste” stand, der kunne sætte fokus på vores branche og dermed også vække nysgerrigheden hos de unge mennesker, der nu skal til at træffe et valg for deres karrieremæssige fremtid.

Og man må sige det lykkedes, for med både Escape Room, hvor man selvfølgelig både skulle indhente ledetråde, skære nøgler og ”Låse” sig ud af labyrinten, var der ikke tid til mange pauser for de der passede standen og svarede på alle de unge menneskers fantastiske spørgsmål til faget.- Og når ja, så hjalp det måske også at der var en Iphone 14 på højkant, til en af de heldige 769 glade mennesker, der klarede sig ud af vores Escape Room.

profil certego.dk Katjaz og Helene DMCERTEGO DK var stærkt repræsenteret med vores dygtige låsesmede, Katja og Max og vores super dygtige lærling Helene. -  Og de tre fik da også fanget interessen hos mange af de unge mennesker, for fredag havde de allerede henvist tre mulige fremtidige låsesmedelærlinge til vores respektive afdelinger.

Det er stærkt gået og viser at CERTEGO nok har branchens dygtigste folk og bedste formidlere! 


‹ Se alle nyheder