‹ Se alle nyheder

CERTEGO Danmark får ny administrerende direktør

23. februar 2023

Søren Duevang tiltræder som administrenede direktør for CERTEGO Danmark 1. Marts 2023. Søren vil stå I spidsen for CERTEGOs videre udvikling og spændende vækstrejse.

Søren kommer seneste fra Coromatic, hvor han har arbejdet i rollen som Servicedirektør for virksomhedens medarbejdere og kunder, som ligger inden for datacentre, finanssektoren, IT og Teleudbydere, hospitaler, forsvaret og anden bygningskritisk infrastruktur.

Søren selv har opbygget sin karrierer ved at arbejde og uddanne sig op i organisationerne, hvilket er i rigtig god tråd med CERTEGOs ønske om, at få en person, som kan sætte sig ind i virksomhedens processer, arbejde tæt på de forskellige teams. Inspirerer ved eksemplets magt og dermed styrke virksomheden indefra gennem medarbejderfokus og medarbejdertrivsel.

Jeg ser frem til at styrke CERTEGOs markedsposition via et øget fokus på medarbejdernes trivsel og kundetilfredshed, for jeg tror på at med et øget fokus på disse områder, så skal væksten nok komme og sammen kan vi skabe en af Danmarks mest attraktive arbejdspladser.

- Og så er det alt sammen områder som er og bliver en naturlig del af arbejdet med at samle vores nordiske filialer til et samlet CERTEGO.

Søren Duevang

Vi ser frem til samarbejdet med Søren og til den rejse, som han skal sikre os et godt og solidt fundament til at kunne drage videre på.

 

 

‹ Se alle nyheder