My project-1 (47)

Vores miljøansvar

Klimakrisen er vor tids største udfordring, og det er afgørende, at vi alle tager skridt til at reducere vores påvirkning. CERTEGOs største miljøpåvirkning som leverandør af sikkerhedstjenester kommer fra transport, idet vores tjenester kræver hyppige besøg på kundens ejendom. Ud over transport er emballage- og affaldshåndtering en prioritet i vores bæredygtighedsstrategi, da det er områder hvor vi har mulighed for at påvirke mest.

Måling af drivhusgas-emissioner

Vi måler løbende vores drivhusgas-emissioner i henhold til Greenhouse Gas Protocol (GHG-protokollen).  I 2023 vil CERTEGO nå en vigtig milepæl, idet vi også vil måle Scope 3 (de indirekte emissioner forbundet med køb af varer og tjenester fra leverandører) i tillæg til Scope 1 og Scope 2 (kontrollerede og ejede emissioner). Læs mere om dette i vores bæredygtighedsrapport for 2022.

Vores mål for 2023

  • 30 % af vores bilpark er elektrificeret/hybrid
  • 75 % af vores afdelinger har implementeret korrekt affaldshåndtering
  • 100% genanvendelig elektricitet på de områder, hvor vi selv står for strømabonnementet
My project-1 (50)

Transport

Vores forpligtelse til at levere sikkerhedsløsninger døgnet rundt til vores kunder involverer ofte betydelig transport, især inden for installation og service. 

Læs mere
My project-1 (49)

Affald og emballage

Affaldshåndtering og emballagebrug er begge kritiske aspekter ved bæredygtighed, og det påvirker både miljøet og vores indtjening. 

Læs mere

Kontakt CERTEGO

CERTEGO er din sparringspartner inden for sikkerhedsløsninger.
Find din lokale afdeling her!

Udfyld vores formular, så kontakter vi dig!