Cylinder- og nøglebestilling fra CERTEGO

 

Gå til vores nøglebestilling her.

Du kan også kontakte din lokale afdeling for at bestille - find din lokale afdeling her.

 

Mangler du nøgler?

Vi i CERTEGO kan hjælpe dig. Vi har i mange år hjulpet både private og erhverv med kopiering og dublering af nøgler. Vi skærer nøgler til de fleste låse. Det er vigtigt, at du husker at angive hvilken type (nøgle, cylinder, nøglekode etc.), du har behov for. Vi løser altid vores kunders opgaver professionelt, og sikrer dig en nøgle af høj kvalitet.

Service er i højsædet

Vælger du at bestille din nøgle eller cylinder hos os, giver vi dig flere muligheder. Gennem mange års arbejde, har vi erfaret, at vores kunder har forskellige behov. Derfor kan vi tilbyde forskellige muligheder, hvad angår din nøgle- eller cylinderbestilling. Du kan på vores bestillingsformular vælge, om din sag haster, om det er en projektsag, eller om du er en offentlig kunde. Vi gør vores ypperste for at løse din opgave i henhold til dine behov. Hver opgave er forskellig, og vi er bevidste om vores kunders forskellige præferencer. Derfor udarbejder vi altid vores løsninger i tæt dialog med dig, således at du altid får en skræddersyet løsning, der netop passer til dit behov.

Kontakt os

Skulle du have spørgsmål, eller ønsker du blot vejledning til udfyldelse af bestillingen, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er landsdækkende, men du kan finde din lokale afdelings telefonnummer her. Vi ser frem til at høre fra dig.