Komplette sikkerhedsløsninger

En komplet sikkerhedsløsning fra CERTEGO betyder, at vi varetager hele processen med at få din sikkerhedsløsning på plads.

Trygt med åbne sikkerhedsløsninger

Vi tilbyder en løsning, der har den rigtige teknik samt fremtidssikrede produkter med den rigtige økonomi til dig og dine behov.

CERTEGO sælger åbne sikkerhedsløsninger, der giver dig mulighed for at skifte leverandør til fx service eller vedligeholdelse af dine produkter og din løsning. Vores mål er, at du bliver hos os, fordi du føler dig tryg og er tilfreds med os som sikkerhedspartner.

Dine behov og branchekrav styrer valget af løsning

Vi udarbejder altid en forundersøgelse med en grundig behovsanalyse. Derefter ser vi, sammen med dig, på de eksisterende behov. Det handler om krav til sikkerhed, tryghed, brandsikkerhed og tilgængelighed. Vi sikrer også, at sikkerhedsløsningen opfylder de specifikke krav, der kan være til fx standarder i den branche, du arbejder i eller til ejendommens anvendelsesområde.

Kompatible produkter

De produkter som vi i sidste ende vælger til din løsning, er sammensat i forhold til, hvordan de fungerer i et komplet system. For at opfylde dine behov og krav, går vi helt i detaljen for at nå frem til en løsning, hvor alle komponenter er med.

Det tilbud vi derefter leverer, er tilpasset ud fra dine krav og det sikkerhedsniveau, vi har valgt. På den måde får du hurtigt overblik over dine omkostninger.

Kontakt os

Lyder det interessant? Du er mere end velkommen til at kontakte os. Det kan være starten på en tryggere tilværelse med en professionel sikkerhedsløsning.