‹ Se alle ledige stillinger

Serviceleder som er stærk i ledelse og planlægning af sikringsopgaver

9. maj 2022

Med reference til afdelingschefen, bliver du ansvarlig for alle installations- og serviceaktiviteter i København og Nordsjælland. Det bliver din opgave at lede, motivere og udvikle serviceafdelingens medarbejdere, som består af 20 sikringsteknikere og 9 lærlinge.

Sikkerhed bliver en vigtigere og vigtigere del af de fleste danskers hverdag og branchen er i en rivende udvikling. CERTEGO A/S sælger, rådgiver og servicerer alle former for sikringsløsninger fra private kunder til supersygehuse, fængsler, det offentlige Danmark og private virksomheder af enhver størrelse.


CERTEGO er i dag branchens førende og virksomhed indenfor sikring og tilbyder markeds bredeste vifte af løsninger indenfor følgende områder Alarm, Adgangskontrol, Tv overvågning, Brand, Låsesystemer og mekaniske sikrings løsninger. Syntes du at, ovenstående er en spændende branche, så kunne du være vores nye kollega i København.


Med reference til afdelingschefen, bliver du ansvarlig for alle installations- og serviceaktiviteter i København og Nordsjælland. Det bliver din opgave at lede, motivere og udvikle serviceafdelingens medarbejdere, som består af 20 sikringsteknikere og 9 lærlinge.


Du er typen, der får mere energi af at være i en travl hverdag. Du er til planlægning og koordinering af en travl hverdag for mange mennesker og forskelligartede opgaver. Dit hjerte banker for at give vores kunder en super oplevelse af service på et meget højt niveau. Du er klar til yde den nødvendige indsats, som er afgørende for at holde CERTEGOS kunder tilfredse, og ved hele tiden at optimere den daglige drift af vores største afdeling i Danmark

I stillingen får du ansvar for at:

 • Koordinere de forskellige opgaver i den daglige implementering og servicering af de mange opgaver og produkter indenfor: Alarm, Adgangskontrol, Tv overvågning, Brand, låsesystemer og mekaniske sikrings løsninger
 • Udvikle medarbejdernes kompetencer for både montører og lærlinge.
 • Implementere og optimere processer i den daglige drift
 • Koordinere og planlægge og udførelse af total leverance, montage og opstart af store projekter
  i samarbejde med Projektleder og Key Account Manager

For at få succes forestiller vi os, at du

 • Har en teknisk uddannelse som håndværker, maskinmester eller tilsvarende.
 • Har minimum 5 års erfaring med ledelse af et større team af medarbejdere indenfor service- og montage.
 • Er strategisk tænkende, resultatorienteret og kommercielt anlagt og dermed forstår hele værdikæden fra første kundekontakt til after sales og service, samtidig med at du trives med at styre en driftsorganisation.
 • Er en synlig leder, der har øje for potentialet i nye idéer og i mennesker omkring dig, og du kan skabe den struktur og det overblik, der skal til for at skabe resultater.
 • Har et smittende engagement, et stort drive og en naturlig autoritet, og du opnår følgeskab fra dine medarbejdere og kolleger gennem involvering, lydhørhed og en stærk prioritering.
 • Er hjemmevant i MS Office og behersker dansk på højt niveau. Kendskab til Navision er en fordel men ikke et krav.
 • Købmandskab, analytisk forståelse
 • Har erfaring fra sikkerhedsbranchen

Fra traditionelle Ruko-låse til højteknologiske sikkerhedsløsninger


CERTEGO er en førende leverandør af sikkerhedsløsninger med over 45 års erfaring fra låsebranchen. Tryghed er stadig kerneforretningen, selvom de traditionelle låse i dag typisk er skiftet ud med mere avancerede og intelligente systemløsninger. Du bliver en del af CERTEGO Danmark, der med over 100 ansatte på 6 filialer rundt i landet, dækker hele Danmark. Du vil referere til afdelingschefen hos CERTEGO København, men du får også internationale kollegaer og sparringspartnere. Samlet er CERTEGO nemlig over 1.200 ansatte i Danmark, Sverige, Norge og Finland med en fælles omsætning på 1,6 milliarder DKK.


Vil du vide mere om stillingen og søge jobbet?

Hvis du har uddybende spørgsmål er du velkommen til at kontakte afdelingschef Bo Mikkelsen på bo.mikkelsen@certego.dk eller mobiltelefon 3065 0050. Stillingen skal besættes snarest muligt, og ansøgninger behandles derfor løbende.

‹ Se alle ledige stillinger