Verisure

/global/scaled/999x434x0x2x998x434/Other-certegoDK-billeder-produkter-ydelser-erhverv-verisure-coverbillede.jpg

Tryghed til familien og boligen!

En af de mest populære tyverialarmer på det danske marked er Verisure tyverialarm. Verisure er kendt for at udvikle højteknologiske alarmer, der både kan yde maksimal sikkerhed og gøre din hverdag endnu nemmere. Du er, med en Verisure løsning, garanteret optimal beskyttelse både dag og nat. 

Ved hjælp af trådløs teknologi, kan du styre din alarm fra din mobil eller tablet. Du kan her få et overblik over:

  • Hvem der låser sig ind i boligen
  • Aflæse temperatur og luftfugtighed
  • Kontrollere belysning
  • Modtage varsel, hvis brandalarmen går

Yale Doorman

Som en ekstra sikkerhed, kan vi hos CERTEGO installere Yale Doorman, der er en elektronisk lås. Låsen kan åbnes med både kode, fjernbetjening og nøglebrik. Mister du eksempelvis en nøglebrik, kan du nemt og hurtigt slette koden fra nøglebrikken. Herved skal du ikke bekymre dig om, at den havner i de forkerte hænder. 

Skal du på ferie, eller får du håndværkere på besøg, så kan du give adgang til din bolig, ved at oprette en midlertidig adgangskode. Låsen fra Yale er et mere sikkert alternativ til den almindelige mekaniske lås.

Kontakt for uforpligtende tilbud

Ønsker du et sikkerhedstjek af din bolig, kan vi tjekke din bolig samt give dig et uforpligtende tilbud på en Verisure alarm eller Yale Doorman elektronisk låsesystem. Vi giver dig den optimale rådgivning så du selv, hurtigt og nemt, kan styre dit alarmsystem.