Ny direktør i CERTEGO

/Other/certegoDK/billeder/nyheder/2016/henrik-2.jpg

Henrik Falshøj er pr. 1. marts 2016 ansat som Adm. direktør i CERTEGO A/S.

Henrik Falshøj vil ud over det fulde ansvar for selskabets aktiviteter i Danmark, indgå i CERTEGO´s Skandinaviske ledergruppe. Henrik Falshøj kommer senest fra en stilling som Salgs- & Marketingschef hos Autronica Fire and Security A/S, og tidligere bl.a. som Salgsdirektør hos Ernitec A/S og Adm. direktør hos Dansikring Systems A/S (nu Stanley Security).    

I marts 2015 skiftede Låsepartner navn til CERTEGO som findes lokalt, nationalt og i hele Skandinavien. Med mere end 900 ansatte og mere end 65 afdelinger er CERTEGO en af de største Skandinaviske aktører inden for sikkerhedsløsninger. 

CERTEGO i Danmark er en innovativ virksomhed, der er påbegyndt en rejse fra traditionel låsevirksomhed til også at være leverandør af en bred vifte af forskellige sikringsløsninger som f.eks. alarm-, adgangskontrol- og videoovervågningssystemer m.m. ”Jeg ser frem til at kunne bidrage yderligere, for at CERTEGO fortsat kan fastholde og udbygge den positive udvikling på det danske marked”, siger Henrik Falshøj.