CERTEGO installerer endnu et Aptus-system

/Other/certegoDK/billeder/nyheder/2016/nyhed-CERTEGO-aptus-boligforening.jpg

CERTEGO installerer professionelt Aptus-system i moderne boligforening.

A/B Refsnæsgaard I er en forening med styr på tingene. Som følge heraf har man renoveret den bevaringsværdige facade og udskiftet opgangsdørene. Kronen på værket er det nye moderne dørtelefonanlæg.

Ved undersøgelse af markedet indså foreningen, at den funktionalitet og udvikling Aptus yder, samt systemets mange muligheder, gjorde valget oplagt både i forhold til kvalitet, brugervenlighed, budget og konkurrerende produkter. 

Rent funktionelt er systemet meget enkelt. Ved en opringning via Aptus panelet åbner lejlighedens beboer for besøget. Herefter guides den besøgende frem til lejligheden via information på dørtelefonens skærm. Dørtelefonerne Ringa 2707 er opsat ved ejendommens opgangsdøre. Boligforeningen har endvidere en Ringa 2707 monteret i den indvendige gård. Årsagen til dette valg er, at det giver børnene mulighed for at ringe til deres forældre og kammerater. Efter en demonstration kan selv en femårig finde ud af at anvende dørtelefonen, også selv om barnet ikke kan læse og skal vælge navn på en skærm, der rummer 200 lejligheder.

Systemet administreres ved hjælp af berøringsfrie lasere, og Aptus’ software supplerer som støtteværktøj. Hvis en person skal have frataget sin adgangsrettighed, gøres dette nemt ved at spærre eller fjerne brikken i Aptus-systemet.