CERTEGO vokser og findes nu også i Finland.

/Other/certegoDK/billeder/nyheder/2016/nyheder-certego-findes-nu-i-finland.jpg

I september lanceredes varemærket CERTEGO i Finland og findes dermed 90 steder i Norden.

Det er de finske søsterselskaber Flexim Oy och Turvaykköset, der fra september viderefører virksomheden under varemærket CERTEGO og nu tilbyder samme services og løsninger som resten af selskabet.

Fire selskaber i Norden styrker hinanden.

Tony Andersson, CEO of CERTEGO Group

Varemærket CERTEGO lanceredes i Sverige, Danmark og Norge i 2015, og samtidig skabtes en unik aktør for komplette sikkerhedsløsninger. Kundernes behov for avancerede sikkerhedsløsninger er stadigt stigende. For at imødekomme disse krav installerer CERTEGO i dag flere elektroniske end mekaniske sikkerhedsløsninger.

- Vi er meget glade for at vores varemærke på denne måde nu også tilbydes i Finland. Det styrker vores position i Norden, og det er godt for vores kunder, udtaler Tony Andersson, VD CERTEGO Skandinavien og ansvarlig for CERTEGOs varemærke i Norden.

Om CERTEGO

CERTEGO er ledende nordisk leverandør af komplette sikkerhedsløsninger. Vores kompetente og engagerede medarbejdere skaber innovative, trygge og behovstilpassede systemer. CERTEGO findes 90 steder i Norden, har mere end 1.200 ansatte og omsætter for 1,9 mia sek.