CERTEGO: Sikre og komplette sikkerhedsløsninger til alle bygningstyper

/Other/certegoDK/billeder/nyheder/2015/CERTEGO_logo_pos_orange_large_RGB.jpg

Låsepartner bliver til CERTEGO og cementerer unik position i Skandinavien

I dag lancerer vi koncernens nye navn CERTEGO og vinker farvel til Låsepartner. Samtidig styrker vi vores position som førende udbyder af komplette sikkerhedsløsninger lokalt og i hele Skandinavien.

"Allerede i dag har vi kunder lokalt, nationalt og over hele Skandinavien. Med navneændringen håber vi, at flere kunder i alle kategorier vil få glæde af vores omfattende ekspertise og tekniske kompetencer. Ingen anden udbyder kan i øjeblikket tilbyde samme dækning og serviceudbud som CERTEGO" siger adm. dir. for CERTEGO Danmark, det tidligere Låsepartner. 

Tre virksomheder styrker hinanden

De tre virksomheder Låsepartner, norske Låsgruppen  og svenske Swesafe opererer nu under ét navn i Skandinavien, hvilket dels giver enestående muligheder for kunder med aktiviteter i flere lande og samtidig bevarer en stærk, lokal tilstedeværelse tæt på kunderne i de enkelte lande.

"CERTEGO fokuserer fuldt ud på at udvikle og levere løsninger, der giver kunderne sikkerhed og tryghed. Vores kunder efterspørger mere avancerede sikkerhedsløsninger, og vi installerer i dag flere elektroniske sikkerhedsløsninger end mekaniske."

Klar til at opfylde behovene på et mere avanceret sikkerhedsmarked

"Sikkerhedsindustrien bliver mere elektronisk, præcis som i mange andre brancher. Hos CERTEGO er vi klar til at møde denne udfordring med vores medarbejderes tekniske ekspertise og vores omfattende erfaring som sikkerhedsinstallatører."

"Eksisterende kunder får den samme service, de er vant til. De kan kontakte os på vores sædvanlige telefonnumre og finde os på vores nuværende adresser. Og vores medarbejdere fortsætter med det gode lokale arbejde, som de altid har gjort."

CERTEGO tilbyder sikkerhedsløsninger, som ikke bare fungerer i dag, men også opfylder fremtidens behov.