Privacy policy for CERTEGO A/S

Privacy policy

CERTEGO er engageret i at beskytte dine persondata. Denne privatlivsmeddelelse beskriver:

  • De typer persondata, vi indsamler fra dig i forbindelse med denne hjemmeside
  • Hvordan vi bruger den information og hvorfor
  • Hvem vi deler den med og hvor
  • Hvor længe vi gemmer den
  • Dine rettigheder, inkl. hvordan du kan kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål til behandlingen af dine persondata
  • Hvordan vi kan foretage ændringer i denne meddelelse.

CERTEGO A/S med CVR nr. 26377870, Vesterlundvej 20, 2730 Herlev, Danmark er som Dataansvarlig, ansvarlig for behandlingen af dine persondata.

For yderligere information om vores brug af cookies, se vores Cookiepolitik.

Hvilke persondata vil vi indsamle?

Vi indsamler og lagrer:

  • Dit navn, adresse, e-mail og/eller telefonnummer, som du sender for at få information fra os. Vi sletter denne information, så snart du beder om at få det gjort.
  • Vi indsamler, behandler og analyserer information om, hvordan vores hjemmeside bliver brugt. Webtrafikdata er oplysninger, der er knyttet til hjemmesidens besøgende og oplysninger administreret i kommunikationsfelter for at sende, distribuere eller gøre meddelelser tilgængelige.
  • Vi bruger cookies og lignende teknologier til at levere produkter og tjenester til dig, skabe et sikkert webmiljø, styre vores markedsføring, give dig en bedre online oplevelse, analysere ydelse fra vores hjemmeside og gøre indholdet på vores hjemmeside mere relevant for dig. Oplysningerne bruges ikke til at identificere individuelle besøgende.

Hvordan og hvorfor vil vi bruge dine persondata?

Hvorfor vi behandler disse persondata? Hvad er retsgrundlaget for en sådan behandling?
At give dig de oplysninger, du anmoder om via hjemmesiden.  Brug af dine persondata på denne måde er nødvendig for, at vi kan reagere på din anmodning.
Til at oprette og administrere din konto, for eksempel ved at sende dig adgangskodepåmindelser eller meddelelser om ændringer af dine kontooplysninger. Brug af dine persondata på denne måde er nødvendig for, at vi kan give dig en online-konto.
Til at opfylde din ordre, hvor du har foretaget et køb fra denne hjemmeside, og for at kontakte dig om salg og som en del af vores kunderelationsprocedurer. Brug af dine persondata på denne måde er nødvendig for, at vi kan udføre vores kontraktlige forpligtelser, hvor du har afgivet en ordre på denne hjemmeside.
For at holde dine betalinger sikre og beskytte sikkerheden for vores hjemmeside. Det er i vores legitime interesser at behandle persondata for at sikre vores kunders betalinger, forhindre svig og beskytte vores hjemmeside mod cyberangreb.
Til at udføre statistisk analyse om brug af hjemmesiden for bedre at forstå, hvordan vores hjemmeside er brugt og foretage forbedringer.  Det er i vores legitime interesse at se på disse oplysninger for at forstå, hvordan vores hjemmeside bliver brugt og for at administrere og forbedre den. Da ingen personfølsomme oplysninger vil blive behandlet, og behandlingen er begrænset, har vi konkluderet, at vores legitime interesse i at gennemføre analyse og foretage forbedringer har forrang for din personlige interesse.
For bedre at forstå dine interesser og præferencer, for at give dig en oplevelse, der er skræddersyet til de interesser og præferencer, for eksempel gennem brug af adfærdsanalyse og automatiseret markedsføring.  Det er i vores legitime interesse at se på de indstillinger, vi udleder af din browsingadfærd og køb, så vi kan personliggøre din brugeroplevelse, herunder markedsføringsmateriale, hvor dette er i overensstemmelse med dit markedsføringsvalg (se nedenfor).
At sende dig meddelelser om relevante produkter eller tjenesteydelser, som kan være af interesse i henhold til dine marketingindstillinger. Vi vil kun sende dig markedsføringsmateriale, hvor vi har dit samtykke.
For at tilbyde dig styrede salgsværktøjer til at hjælpe dig med at vælge den korrekte vare eller tjenesteydelse. Brug af dine persondata på denne måde er nødvendig for, at vi kan reagere på din anmodning.
For at overholde juridiske krav, vi er underlagt, såsom skat eller krav til regnskabsaflæggelse. Brug af dine persondata på denne måde er nødvendige for, at vi kan overholde vores juridiske forpligtelser.

Til hvem og hvortil bliver dine persondata overført?

Vi kan videregive dine persondata til de ovenstående angivne formål:

  • Til ASSA ABLOY-koncernens organisationer, herunder, men ikke begrænset til, vores mærker som ABLOY, Mul-T-Lock eller Yale, dette marked, sælger og støtter vores løsninger i dit land, når du tilmelder dig en eksperthøring eller anmodning om information fra os
  • Til tredjeparter, der leverer tjenester tilknyttet denne hjemmeside eller dets funktioner, men kun i det omfang det er nødvendigt for at levere disse tjenester:

---> IT (Information Technology) udbydere, der er vært for, udvikler og tilbyder support til denne hjemmeside
---> Digital Analytics-udbydere, der giver os værktøjer, der hjælper os med at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside.

  • Når det kræves ved lov
  • Til en køber eller en potentiel fremtidige køber af vores forretning.

Nogle modtagere er placeret i lande uden for EU / EØS. Som i nogle tilfælde har disse lande et lavere beskyttelsesniveau end inden for EU / EØS, når de overfører personoplysninger til lande uden for EU / EØS, anvender vi standardkontraktklausuler godkendt af Europa-Kommissionen for at sikre et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau for din personlig data. Disse standardkontraktbestemmelser findes på ec.europa.eu.

Vi træffer foranstaltninger for at beskytte alle personlige data overdraget til tredjemand eller til andre lande, i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslove som angivet ovenfor.

Hvor længe opbevarer vi dine persondata?

Vi opbevarer persondata så længe som nødvendigt for at opfylde formålet, som data er indsamlet til og i overensstemmelse med vores interne opbevaringsplan for optegnelser. Det betyder, at vi sletter dine persondata, når sådanne data ikke længere er nødvendige for at behandle en anmodning eller en ordre eller til at administrere din konto eller vores klientforhold. Statistik, som er blevet anonymiseret, kan blive gemt længere.

Dine rettigheder

I forbindelse med de persondata, som vi har om dig, har du ret til at:

  • Anmode om en kopi af dine persondata fra vores optegnelser
  • Bede om, at vi retter eller sletter dine personoplysninger (selvom det kan betyde, at vi ikke kan behandle anmodninger eller ordrer, eller at din konto udløber)
  • Bede os om at stoppe behandling af dine persondata (for eksempel med hensyn til anvendelsen af dataene for at forbedre vores hjemmeside), eller begrænse, hvordan vi behandler dem (for eksempel hvis du finder, at dataene er forkerte)
  • Bede om persondata brugt til at forsyne dig med information, du anmodede om, behandle en ordre eller administrere din konto eller vores klientforhold i et maskinlæsbart format, som du er berettiget til at overføre til en anden registeransvarlig
  • Tilbagekalde dit samtykke til os om behandling af dine data til markedsføringsformål når som helst.

Vi kan evt. ikke acceptere en anmodning om at slette dine persondata, hvor det kræves, at vi skal overholde en retlig forpligtelse eller i forhold til et retskrav.

Anmodninger om at udøve dine rettigheder bør rettes til: Att. CERTEGO Privacy hos Vesterlundvej 20, 2730 Herlev, Danmark eller via vores kontaktformular.

Hvis du har en klage over vores behandling af dine persondata, er du berettiget til at rapportere dette til Datatilsynet, Borgergade 28, 5. 1300 København K, www.datatilsynet.dk, eller til tilsynsmyndigheden, hvor du bor eller arbejder, hvis de ikke er sammenfaldende.

Hvordan kan vi foretage ændringer i denne privatlivsmeddelelse?

Vi kan evt. opdatere denne privatlivsmeddelelse fra tid til anden som reaktion på ændrede retlige, administrative og driftsmæssige krav. Vi vil underrette dig om sådanne ændringer (herunder når de træder i kraft). Din fortsatte brug af hjemmesiden efter sådanne opdateringer træder i kraft, vil udgør accept af disse ændringer. Hvis du ikke accepterer nogen opdateringer til denne privatlivsmeddelelse, bør du stoppe med at bruge denne hjemmeside.