Vi søger en lager- & butiksansvarlig til vores afdeling i Slagelse.

/Other/certegoNO/bilder/medarbeidare-bilder/Certego-49.jpg

CERTEGO A/S søger en ansvarsfuld og arbejdsom kollega til håndtering af vores lager, og butik i Slagelse. Du bliver en del af et dynamisk team, hvor humor, fællesskab, målsætning og struktur har førsteprioritet.

Jobbet indeholder primært følgende opgaver: 

  • Lagerstyring i vores Navision system 

  • Bestilling af varer til lager og ordrer, samt håndtering af returvarer.  

  • Ekspedere kunder i butikken samt udlevere varer til afhentning. 

  • Besvare og håndtere telefonopkald 

  • Oprette ordrer til vores teknikere. 


For at komme i betragtning til denne stilling, vil vi lægge vægt på følgende:

  • Du har en relevant erfaring med håndtering af lager/varer i Navision 

  • Du er god til at bevare overblikket, og sætter en ære i at have orden i dine arbejdsopgaver 

  • Du er proaktiv og griber ansvaret 

  • Du er en teamplayer som lægger vægt på sparring og at hjælpe dine kollegaer 

  • Du er arbejdsvant i MS Office-pakken. 


Vi tilbyder
 

Vi tilbyder dig ansættelse i en spændende virksomhed i rivende udvikling. Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen, hvor du vil få løn efter kvalifikationer samt pension og sundhedssikring. Jobbet forudsætter en ren straffeattest.  


Et afvekslende job
: 

Du er typen, der får mere energi af at have en travl hverdag, hvor du veksler mellem at være i gang med at håndtere vores lager, udlevere varer til dine kollegaer eller betjene kunder i vores butik. Derfor er du kendetegnet ved en ekstrovert tilgang til kollegaer og kunder, og trives med at have en hverdag hvor ikke 2 arbejdsdage er ens. 


Vil du vide mere om stillingen og søge jobbet?
 

Hvis du har uddybende spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Afdelingschef Per Olsen på telefon.nr. 4040 4095. Send din skriftlige ansøgning snarest pr. mail til per.olsen@certego.dk Stillingen skal besættes snarest muligt, og ansøgninger behandles derfor løbende. 

 

Fra traditionelle låseprodukter til højteknologiske sikkerhedsløsninger 

CERTEGO er en førende leverandør af sikkerhedsløsninger med over 45 års erfaring fra låsebranchen. Tryghed er stadig kerneforretningen, selvom de traditionelle låse i dag typisk er skiftet ud med mere avancerede og intelligente systemløsninger. Du bliver en del af CERTEGO Danmark, der med over 100 ansatte på 6 filialer rundt i landet, dækker hele Danmark. Du vil referere til afdelingschefen, men du får også gode kollegaer og sparringspartnere. Samlet er CERTEGO nemlig over 1.200 ansatte i Danmark, Sverige, Norge og Finland med en fælles omsætning på 1,6 milliarder DKK.