CERTEGO København søger låsesmede lærlinge

/global/scaled/5760x2506x0x1082x1000x435/Other-certegoSE-bilder-jobb-karriar-lock-technician-installing-lock.jpg

Hos CERTEGO har vi forrygende travlt, og grundet stor ordretilgang i hele Danmark, har vi brug for at udvide vores teknikerstab med nye kollegaer i det meste af Danmark. Jobbet som sikringstekniker hos CERTEGO spænder vidt og vi beskæftiger os med bland andet Alarm, komplekse adgangskontrol løsninger, TV overvågning, mekanisk sikring, dørautomatik og meget andet.

CERTEGO beskæftiger sig med det nyeste indenfor sikringsverdenen, og har en meget bred vifte af løsninger. Du får således mulighed for at komme i berøring, med stort set alle former for produkter og løsninger, som kan sikre alt fra private hjem til store komplekse løsninger på hoteller, hospitaler, store boligforeninger og privatejede virksomheder fra mindre selskaber til nogle af landets største koncerner. 

Vi sørger naturligvis for at du får den bedste uddannelse i branchen, med jobsikkerhed efter endt læretid. 

Ud over de obligatoriske skoleophold under læretiden, får du en anderledes hverdag hos CERTEGO. Her er stort set ikke 2 dage ens, dagligdagen byder på mange spændende udfordringer. 

  • Vi søger 2 lærlinge til vores afdeling i København.

Dine kvalifikationer: 

  • Bestået grundforløb som Låsesmed.
  • Højt kvalitets- og serviceforståelse.
  • Gode samarbejdsevner og en positiv indstilling til dine omgivelser og dit arbejde.
  • Gyldigt kørekort og fremvisning af ren straffeattest.
  • Udadvendt og klar til at møde mennesker og udfordringer

 Vi tilbyder: 

  • Ansættelse i en spændende virksomhed i rivende udvikling. 
  • At du kommer til at arbejde med markedets bedste produkter og løsninger.
  • Gode muligheder for at skabe din egen succes.

Kan du se dig selv på holdet?

Vil du vide mere, eller har du spørgsmål, kan du kontakte:
Camilla Nielsen, som kan træffes på telefon 4451 68 25 hvis du har spørgsmål. Alternativt kan du skrive til Camilla eller sende din skriftlige ansøgning snarest pr. mail til camilla.nielsen@certego.dk.

Om CERTEGO:

CERTEGO er en førende, nordisk leverandør af komplette sikkerhedsløsninger. Vores kompetente og engagerede medarbejdere skaber innovative, trygge og behovstilpassede systemer. CERTEGO er repræsenteret 80 steder i Norden, har mere end 1.200 ansatte og omsætter for DKK 1,6 milliarder.