CERTEGO søger Serviceansvarlig som er stærk i styring og planlægning af sikringsopgaver

/Other/certegoDK/billeder/job-og-karriere/20190523%20Certego1140_Serviceleder%5b2%5d.jpg

Sikkerhed bliver en vigtigere og vigtigere del af de fleste danskeres hverdag og branchen er i en rivende udvikling. CERTEGO A/S sælger, rådgiver og servicerer alle former for sikringsløsninger fra private kunder til supersygehuse, fængsler, det offentlige Danmark og private virksomheder af enhver størrelse.

CERTEGO er i dag branchens førende virksomhed indenfor sikring og tilbyder markedets bredeste vifte af løsninger indenfor følgende områder Alarm, Adgangskontrol, Tv overvågning, Brand, Låsesystemer og mekaniske sikrings løsninger. Syntes du at, ovenstående er en spændende branche, så kunne du være vores nye kollega i Slagelse.

Med reference til afdelingschefen, bliver du ansvarlig for alle installations- og serviceaktiviteter i Vestsjælland med base i Slagelse. Det bliver din opgave at drive, motivere og udvikle serviceafdelingens medarbejdere.

Du er typen, der får mere energi af at være i en travl hverdag. Du er til planlægning og koordinering af en travl hverdag for mange mennesker og forskelligartede opgaver. Dit hjerte banker for at give vores kunder en super oplevelse af service på et meget højt niveau. Du er klar til yde den nødvendige indsats, som er afgørende for at holde CERTEGOS kunder tilfredse, og ved hele tiden at optimere den daglige drift af vores afdeling i Slagelse.

I stillingen får du ansvar for at:

 • Koordinere de forskellige opgaver i den daglige implementering og servicering af de mange opgaver og produkter indenfor: Alarm, Adgangskontrol, Tv overvågning, Brand, låsesystemer og mekaniske sikrings løsninger
 • Udvikle medarbejdernes kompetencer for både montører og lærlinge.
 • Implementere og optimere processer i den daglige drift
 • Koordinere og planlægge og udførelse af total leverance, montage og opstart af store projekter i samarbejde med afdelingschefen
 • Varebestilling, varemodtagelse, lagerstyring og reklamationsbehandling.

 

For at få succes forestiller vi os, at du

 • Har minimum 5 års erfaring med ledelse af et team af medarbejdere indenfor service- og montage.
 • Er strategisk tænkende, resultatorienteret og kommercielt anlagt og dermed forstår hele værdikæden fra første kundekontakt til aftersales og service, samtidig med at du trives med at styre en driftsorganisation.
 • Er en synlig person, der har øje for potentialet i nye idéer og i mennesker omkring dig, og du kan skabe den struktur og det overblik, der skal til for at skabe resultater.
 • Har et smittende engagement, et stort drive og en naturlig autoritet, og du opnår følgeskab fra dine medarbejdere og kolleger gennem involvering, lydhørhed og en stærk prioritering.
 • Er hjemmevant i MS Office og behersker dansk på højt niveau. Kendskab til Navision er en fordel men ikke et krav.
 • Købmandskab, analytisk forståelse
 • Har erfaring fra sikkerhedsbranchen

 

Fra traditionelle Ruko-låse til højteknologiske sikkerhedsløsninger

CERTEGO er en førende leverandør af sikkerhedsløsninger med over 45 års erfaring fra låsebranchen. Tryghed er stadig kerneforretningen, selvom de traditionelle låse i dag typisk er skiftet ud med mere avancerede og intelligente systemløsninger. Du bliver en del af CERTEGO Danmark, der med over 100 ansatte på 6 filialer rundt i landet, dækker hele Danmark. Du vil referere til afdelingschefen hos CERTEGO København, men du får også internationale kollegaer og sparringspartnere. Samlet er CERTEGO nemlig over 1.200 ansatte i Danmark, Sverige, Norge og Finland med en fælles omsætning på 1,6 milliarder DKK. 

 

Vil du vide mere om stillingen og søge jobbet? 

Hvis du har uddybende spørgsmål er du velkommen til at kontakte afdelingschef Per Olsen på per.olsen@certego.dk eller mobiltelefon 4040 4095. Stillingen skal besættes snarest muligt, og ansøgninger behandles derfor løbende.