CERTEGO søger Salgskonsulenter med huntergen, som motiveres af travle hverdage og gode oplevelser

/Other/certegoDK/billeder/job-og-karriere/20190523%20Certego0722_SM%5b2%5d.jpg

Sikkerhed bliver en vigtigere og vigtigere del af de fleste danskers hverdag og branchen er i en rivende udvikling. CERTEGO A/S sælger, rådgiver og servicerer alle former for sikringsløsninger fra private kunder til supersygehuse, fængsler, det offentlige Danmark og private virksomheder af enhver størrelse.

CERTEGO er i dag branchens førende virksomhed indenfor sikring og tilbyder markeds bredeste vifte af løsninger indenfor følgende områder: Alarm, Adgangskontrol, Tv overvågning, Låsesystemer og mekaniske sikrings løsninger. Hos os ved vi, at succes er et spørgsmål om den helt rigtige løsning på det helt rigtige tidspunkt. Vi arbejder hver dag på at være de bedste, og vi vil have de medarbejdere, der har vinderpotentiale. Du vil opleve, at vi har fokus på dig og din udvikling. Vi investerer tid, træning og uddannelse i dig, da vi ønsker, at du bliver den bedste ambassadør for CERTEGO.

 Vi søger nye Salgskonsulenter til vores afdelinger i:

 • København
 • Slagelse

Som salgskonsulent hos CERTEGO er det dit job at sælge og have fokus på, hvad der skal til for at skabe salg af høj kvalitet. Hvis du kan lide at skabe resultater, tale med mennesker og arbejde på et vinderhold – så har du fundet det rette sted! Hos CERTEGO får du en arbejdsplads, der investerer i din professionelle og personlige udvikling. Du vil få en række værktøjer og kompetencer, som du kan bruge i hele dit liv og din karriere. Der er også mulighed for at følge en af de forskellige karriereveje i virksomheden, både nationalt og internationalt.

Kandidatprofil:

 • Tidligt i karrieren, eller skift fra intern til ekstern sælger
 • Udpræget hunter profil
 • Du har arbejdet med salg af privat alarmer, eller andre sikringsprodukter men vil gerne udvide dine kompetencer i sikringsbranchen.
 • Har lyst til salg til både private og virksomheder, og har flair og interesse for salg
 • Elsker at tale med mennesker – og daglig kontakt med nye og eksisterende kunder
 • Er udadvendt, selvstændig, struktureret og kan tage ansvar
 • Er serviceminded, fleksibel og kan have flere bolde i luften samtidigt
 • Energisk og positiv
 • Ønsker at gøre karriere inden for salg
 • Nyder at være social med kollegaerne
 • Er resultatorienteret og ambitiøs
 • Motiveres af en attraktiv lønpakke

 

På farten, analytisk forståelse og købmandskab

Du er typen, der får mere energi af at være ude hos kunder, og så kan du lide en salgsstilling, hvor du veksler mellem at være på farten, lave analytisk forarbejde og møde nuværende eller nye kunder. Derfor er du kendetegnet ved en ekstrovert tilgang til salg og kunder og trives med købmandskabet.

Der vil omtrent være en 20/80 fordeling mellem pleje af eksisterende- og nye kunder. Derfor er du heller ikke bleg for at bruge tid på landevejen. Bilen sørger vi for, så længe, at du har lysten til at sidde i den, når du transporterer dig selv mellem kundebesøgene.

 

Fra traditionelle Ruko-låse til højteknologiske sikkerhedsløsninger

CERTEGO er en førende leverandør af sikkerhedsløsninger med over 45 års erfaring fra låsebranchen. Tryghed er stadig kerneforretningen, selvom de traditionelle låse i dag typisk er skiftet ud med mere avancerede og intelligente systemløsninger. Du bliver en del af CERTEGO Danmark, der med over 100 ansatte på 6 filialer rundt i landet, dækker hele Danmark. Du vil referere til afdelingschefen, men du får også gode kollegaer og sparringspartnere. Samlet er CERTEGO nemlig over 1.200 ansatte i Danmark, Sverige, Norge og Finland med en fælles omsætning på 1,6 milliarder DKK. 

 

Vil du vide mere om stillingen og søge jobbet? 

Hvis du har uddybende spørgsmål er du velkommen til at kontakte administrerende direktør Jesper Mølbach Thomsen på jesper.thomsen@certego.dk eller mobiltelefon 2053 0047. Stillingerne skal besættes snarest muligt, og ansøgninger behandles derfor løbende.