CERTEGO A/S søger Key Account Manager som er stærk i relationer og salg

/Other/certegoDK/billeder/job-og-karriere/KAM%20male-and-female-doing-work-at-office%20999x435.jpg

Sikkerhed bliver en vigtigere og vigtigere del af de fleste danskers hverdag og branchen er i en rivende udvikling. CERTEGO A/S sælger, rådgiver og servicerer alle former for sikringsløsninger fra private kunder til supersygehuse, fængsler, det offentlige Danmark og private virksomheder af enhver størrelse.

CERTEGO er i dag branchens førende og virksomhed indenfor sikring og tilbyder markeds bredeste vifte af løsninger indenfor følgende områder Alarm, Adgangskontrol, Tv overvågning, Brand, Låsesystemer og mekaniske sikrings løsninger. Syntes du at, ovenstående er en spændende branche, så kunne du være en af vores nye kollegaer. 

 

Vi søger nye Key Account Manager til vores afdeling i:

  • Århus / Midtjylland

Du er typen, der får mere energi af at være ude hos kunder. Du er både til action og action-planer og så banker dit hjerte både for salget på den korte og lange bane. Du er klar til at yde den nødvendige indsats, som er afgørende for at holde CERTEGOS største kunder tilfredse, og ved at dyrke relationerne, som kan give dig et mersalg. Ligeledes er du også er ansvarlig for at få nye store kunder ombord. Du skal med andre ord både kunne lide dialogen, hvor du får feedback, der kan løfte den eksisterende oplevelse de sidste par procent, såvel som det benhårde pitch eller udbud, hvor du lander ordren i skarp konkurrence med andre udbydere. 

I stillingen får du ansvar for at:

  • Forstærke CERTEGO’s position på sikringsmarkedet, når du sælger Alarm, Adgangskontrol, Tv overvågning, Brand, låsesystemer og mekaniske sikrings løsninger til store kunder
  • Udvikle account-planer for både eksisterende og nye kunder, hvor du finder frem til, hvilke actions der skal tages på den enkelte kunde
  • Opbygge din pipeline og sørge for at du bl.a. gennem god forhandling, når dine salgsmål
  • Drive hele salgsprocessen fra indledende dialog, gennem forudgående analyse af den skræddersyede sikkerhedsløsning til den endelige business case.

 

Købmandskab, analytisk forståelse og erfaring fra sikkerhedsbranchen

Du er en erfaren Key Account Manager med minimum tre års erfaring fra sikkerhedsbranchen, hvor du har fået forståelse for slutbrugeren, produktet og den til tider store kompleksitet, der kan være i teknologiske sikkerhedsløsninger. Om erfaringen kommer fra en større eller mindre virksomhed, er ikke afgørende. Ligesom det heller ikke er afgørende, om du senest har været mest på landevejen eller været relations-bygger, så længe at du har bevist, at du både kan sælge og pleje relationer.

Du er typen, der får mere energi af at være ude hos kunder, og så kan du lide en salgsstilling, hvor du veksler mellem at være på farten, lave analytisk forarbejde og møde nuværende eller nye kunder. Derfor er du kendetegnet ved en ekstrovert tilgang til salg og kunderne, du møder i processen.

Der vil omtrent være en 40/60 fordeling mellem pleje af eksisterende kunde og salg til nye kunder i stillingen. Derfor er du heller ikke bleg for at bruge tid på landevejen. Bilen sørger vi for, så længe, at du har lysten til at sidde i den, når du transporterer dig selv og din viden om sikkerhedsbranchen mellem kunderne.

 

Fra traditionelle Ruko-låse til højteknologiske sikkerhedsløsninger

CERTEGO er en førende leverandør af sikkerhedsløsninger med over 45 års erfaring fra låsebranchen. Tryghed er stadig kerneforretningen, selvom de traditionelle låse i dag typisk er skiftet ud med mere avancerede og intelligente systemløsninger. Du bliver en del af CERTEGO Danmark, der med over 100 ansatte på 6 filialer rundt i landet, dækker hele Danmark. Du vil referere til afdelingschefen hos CERTEGO Århus, men du får også internationale kollegaer og sparringspartnere. Samlet er CERTEGO nemlig over 1.200 ansatte i Danmark, Sverige, Norge og Finland med en fælles omsætning på 1,6 milliarder DKK. 

 

Vil du vide mere om stillingen og søge jobbet? 

Hvis du har uddybende spørgsmål er du velkommen til at kontakte Afdelingschef Lars Hoffmann på lars.hoffmann@certego.dk eller mobiltelefon 3037 3110. Stillingen skal besættes snarest muligt, og ansøgninger behandles derfor løbende.