Fredericia låsesmed og låseservice

/global/scaled/636x277x0x0x636x-1/Other-certegoDK-billeder-produkter-ydelser-erhverv-find os-laasesmed.jpg

CERTEGO er din lokale låsesmed i Fredericia på tlf. 7592 0498

CERTEGO Fredericia tilbyder alt inden for låse. Vi er den største låsesmed i Fredericia, og vi har stor kompetence og erfaring inden for mekanisk og elektronisk sikring. Med mange års erfaring og en stab af veluddannede medarbejdere har vi et bredt kompetenceområde og produktudvalg, der blandt andet omfatter: 

Fredericia afdelingen

Egeskovvej 145
7000 Fredericia

Tlf: 75920498 
Fax75934250 
E-mailfredericia@certego.dk

Døgnvagt 24 timer alle ugens dage

Vi har også døgnvagt og kan derfor altid have en sikringstekniker eller låsesmed hos dig inden for 15-25 minutter, hvis der skulle opstå et akut behov – også om aftenen, natten eller i weekenden.

Butikken holder åbent:

Mandag-torsdag: Kl. 08:00 - 16:00
Fredag: 08.00 - 15.30 (Butik 08.00 - 14.00)
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

Afdelingschef: Ruben Mejer

 Uanset om du skal have foretaget mindre låsemonteringer, oplukninger eller komplette sikringsløsninger, tilbyder vi en lang række af de bedste løsninger på markedet. 

Fælles for vores opgaver er en kvalitetsbevidst og pålidelig tilgang til tingene. Du kan med andre ord være sikker på, at vi er ærlige i vores rådgivning om, hvad der egner sig bedst til din bolig eller virksomhed, så du undgår indbrud i fremtiden. 

CERTEGO Fredericia er Guldcertificeret Ruko-Center og har døgnvagt. Det betyder, at vi hele døgnet kan have en sikringstekniker og låsesmed hos dig, hvis der opstår et akut behov. Er du låst ude midt om natten, kan du trygt ringe til os. 

I vores butik i Fredericia kan du se vores udvalg af forskellige låse, sikringssystemer – blandt andet Ruko adgangskontrol, pengeskabe og nøgleskabe samt dørgreb og nøgler.

Vores andre afdelinger i Jylland: Aalborg og Aarhus.