Svendborg låsesmed og låseservice

/global/scaled/636x277x0x0x636x-1/Other-certegoDK-billeder-produkter-ydelser-erhverv-find os-laasesmed.jpg

Låseservice og lokal låsesmed i Svendborg på tlf. 6221 9130

Hvis du har brug for en låsesmed i Svendborg, så er CERTEGO et fornuftigt valg. Med mange års erfaring samt veluddannede, kompetente medarbejdere, er vi klar til at løse alle opgaver inden for låse – det gælder såvel mekanisk som elektronisk sikring. Som førende Guldcertificeret Ruko Center i Svendborg, forhandler vi en række af de bedste låsesystemer på markedet. 

Uanset om du har oplevet indbrud for nylig, eller blot ønsker at forebygge indbrud i fremtiden, så har vi mange års erfaring med blandt andet at sikre boligere og virksomheder. Til vores ydelser hører blandt andet: 
 

Hvis du ved et uheld har låst dig selv ude midt om natten, tilbyder vi at komme ud og lukke dig ind. Med vores døgnservice kan vi sende en tekniker ud på alle tider af døgnet ved akut behov.

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål. Vores kontaktoplysninger er angivet nedenfor. I vores fysiske butik i Svendborg byder vi naturligvis også varmt velkommen. Her finder du alt fra nøgler og dørgreb til låse- og sikringssystemer fra Ruko.

Vores andre afdelinger i Jylland & på Fyn: Odense.

 

Svendborg afdelingen

Ryttervej 8
5700 Svendborg 

Telefon: 62219130 
Fax: 62201430 
E-mail: svendborg@certego.dk 

Mandag - torsdag: Kl. 08.00 - 16.00 
Fredag: Kl. 08.00 - 15.30 
Lørdag: Lukket 
Søndag: Lukket

Afdelingschef: Carsten Schrøder