Låsesmed og sikkerhedsløsninger i hele Danmark

Hos os finder du alt, hvad du har brug for til sikring af dig og din ejendom. Vi tilbyder produkter og ydelser til alle typer døre, både inderdøre og yderdøre. Vi kan tilbyde mekaniske låse kombineret med elektro-mekanik og adgangssystemer, overvågning og alarmer. Trygt og enkelt. Læs mere om CERTEGO her

Vi dækker hele Danmark

Hos CERTEGO har vi afdelinger placeret over hele Danmark. Vi har over 45 års erfaring inden for låseservice og tilbyder desuden specialløsninger til sikring af private hjem, virksomheder og institutioner.  

Med udgangspunkt i dine behov, yder vi den service, der skal til, for at du føler dig tryg og sikker i dine omgivelser. Vi fører alle elektroniske og mekaniske låse fra blandt andet Ruko, Yale, Abloy, Medeco og andre førende låseproducenter. Endvidere tilbyder vi oplukning hele døgnet fra alle vores 13 afdelinger.

 

Vi hjælper alle brancher

Som din låsesmed kan vi opsætte sikringssystemer i din virksomhed eller butik. Vi kan opsætte elektronisk adgangskontrol, alarmer, gitre, videoovervågning og meget mere. Vi kan lave den optimale sikring, så det bliver sværere for indbrudstyvene at bryde ind i din virksomhed. Når vi skal sikre private boliger, anbefaler vi altid montering af en mekanisk lås eller et alarmsystem. Det viser sig at god sikring af dit hjem, i højere grad kan holde indbrudstyvene væk.

Når vi sikrer boligforeninger, tilbyder vores låsesmede flere typer systemløsninger. Det kan for eksempel være systemer, der styrer adgange til bygninger. Hvis du ønsker vores ekspertise til at sikre din boligforening, møder vi altid velforberedte op hos dig. Vores låsesmede er også uddannede til at levere totalløsninger, når det kommer til sikring af hoteller. Vi har en bred vifte af systemer, der yder det sikringsniveau, du ønsker. Låsesmedene kan både montere avancerede og enkle mekaniske systemer.

Hvad angår indbrud er børnehaver, skoler, hospitaler m.m. lige så udsatte som privatejede virksomheder. EDB udstyr står i høj kurs og er let omsætteligt. Det er en tendens, vi hos CERTEGO ønsker at bekæmpe. Vores låsesmede kan opsætte systemer, der kun giver adgang til udvalgte personer og sikrer hoveddøre, terrassedøre og vinduer, så det bliver sværere at begå indbrud.

 

Lad os hjælpe videre

Vi besvarer gerne de spørgsmål, du måtte have i forbindelse med sikring af din bolig, virksomhed, boligforening, hotel eller institution. Vi står altid til rådighed med professionel rådgivning og nyttige løsninger, uanset hvilken branche du befinder dig i.

Find din lokale afdeling her.